Meclis Genel Kurulu Yarın '23 Nisan' Özel Gündemiyle Toplanacak

TBMM Genel Kurulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın özel gündemle toplanacak. Toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve muhalefet liderleri de birer konuşma yapacak.

TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın kutlama etkinlikleri gerçekleştirilecek. TBMM'nin açılışının 90. yıldönümü dolayısıyla yapılacak kutlamalar, Meclis bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayacak. Anıtkabir ve Birinci Meclis binasındaki törenlerin ardından, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Meclis tören salonunda kutlamaları kabul edecek.
TBMM Genel Kurulu, yarın saat 14.00'te Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel gündemiyle toplanacak. Meclis Başkanı Şahin'in açış konuşmasını yapacağı özel gündemli toplantıda Meclis'te grubu bulunan ve temsil edilen siyasi partiler adına konuşmalar yapılacak. Genel Kurul'da AK Parti grubu adına Başbakan Erdoğan, CHP grubu adına Genel Başkan Deniz Baykal, MHP grubu adına Genel Başkan Devlet Bahçeli ve BDP grubu adına Genel Başkan Selahattin Demirtaş birer konuşma yapacak. DSP adına Genel Başkan Yardımcısı
Hasan Macit, DP adına Rize Milletvekili Mesut Yılmaz ve Türkiye Partisi'nden ise Yozgat Milletvekili Mehmet Yaşar Öztürk konuşacak. TBMM Başkanı Şahin, akşam Meclis'te bir resepsiyon verecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile