Meclis'te İki Eski Milletvekili İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Eski Kayseri Milletvekili Mahmut Şevket Doğan ve eski Aydın Milletvekili Halil Nüzhet Goral için Meclis'te cenaze töreni düzenlendi.

81 yaşında vefat eden 14. ve 16. Dönem Adalet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Şevket Doğan ve 88 yaşında hayatını kaybeden 17. Dönem Halkçı Parti Aydın Milletvekili Halil Nüzhet Goral için bugün TBMM'de cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, eski TBMM Başkanları Köksal Toptan ve İsmet Sezgin, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı
Ahmet İyimaya ile çok sayıda eski siyasetçi ve Doğan ve Goral'ın aileleri katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da Meclis çalışmalarına katılmadan önce iki eski milletvekilinin ailelerine taziyede bulundu.
Doğan ve Goral'ın özgeçmişlerinin okunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Tören birliği, iki eski milletvekilinin naaşlarını omuzlarına alarak saygı geçişi yaptı. Törenin sonunda Meclis Başkanı Şahin ve törene katılanlar, Doğan ve Goral'ın ailelerine taziyelerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile