Meclis Üyesi Özsoy Meclis Toplantısına Patlayan Su Borusu Getirdi

Meclis Üyesi Özsoy Meclis Toplantısına Patlayan Su Borusu Getirdi

Düzce Belediye meclisinde patlayan su boruları gündeme geldi.

MHP’li meclis üyesi Murat Özsoy, patlayan borulardan aldığı bir parçayı meclis üyelerine gösterirken, boruların asbestli olduğunu söyledi.


Belediye Meclisi Kasım ayı birinci birleşimi yapıldı. Toplantıya Salih Keskinli başkanlık ederken, toplantının ilk bölümünde, MHP grubunun şehir içinde akaryakıt istasyonuna izin verilmesini sağlayan maddelerin yeniden görüşülmesi talebi yer aldı.

Ardından MHP grubunun meclise verdiği patlayan su borularının asbestli olduğu iddiasını içeren önergenin okunması sırasında MHP’li meclis üyesi Murat Özsoy, borulardan bir parçayı meclis üyelerine gösterdi.

Özsoy, ”Şehrimizde ne kadar bir kesim şu borunun içinden akan suyla ihtiyaçlarını gideriyor. Ya da içiyor. Bu konuyla ilgili hassasiyet göstermemiz gerektiğine inanıyorum” dedi.

Belediye meclisinde yine MHP’nin verdiği önerge ile 65 yaş serbest kart uygulamasındaki sınırlama gündeme geldi. MHP Grup Başkanı Ercan Katırcıoğlu, yönetmelikte, 65 yaş üstü vatandaşların otobüslere binmesi sırasında sınırlama olmadığını belediyelerin kendine göre sınırlama getirdiğini söyledi.

Katırcıoğlu,65 yaş üstü vatandaşların otobüslere sınırlama olmadan binmelerini talep etti.

AK Parti meclis üyesi Kadir Badur ise, otobüslerle ilgili maddi sıkıntı olduğunu söylerken, konu plan bütçe komisyonuna havale edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile