Mecnun Otyakmaz Açiklamasi 'Bu Dönemde Böyle Bir Planim Yok'

Mecnun Otyakmaz Açiklamasi 'Bu Dönemde Böyle Bir Planim Yok'

Sivasspor Kulübü Baskani Mecnun Otyakmaz, adinin TFF Baskanligiyla anilmasiyla ilgili konustu. Otyakmaz, “Türk futbolunun sorunlari o kadar karmasik ki su anda Sivasspor’un bana daha çok ihtiyaci oldugunu düsünüyorum. O yüzden bu dönemde böyle bir planim olmadigini söylemek istiyorum” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 18 Temmuz’da seçimli genel kurula gitme karari almisti. TFF’de baskan adaylari tek tek ortaya çikarken yeni federasyon baskani için çalismalar da start aldi. Adaylar arasinda is insani Erdal Alkis, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) eski baskanlarindan UEFA Icra Kurulu Üyesi Servet Yardimci ile Trabzonspor’un eski baskani Ibrahim Haciosmanoglu yer aliyor.

Sivasspor Kulübü Baskani Mecnun Otyakmaz’da Sivas Belediyesi’nde düzenlenen basin toplantisinda adinin TFF Baskanligi adayligiyla anilmasi üzerine konustu.

Otyakmaz, “Yaklasik 20 yildir Sivasspor’da baskanlik görevini yürütüyorum. 3 yilda yöneticilik tecrübemle birlikte 23-24 yil gibi bir süre söz konusu oluyor. Tabii bugüne kadar davranislarimiz, çizdigimiz çizgi, Türk futboluna yapmis oldugumuz hizmetler, Sivaslilarin haricinde diger Anadolu kulüplerinin ve Süper Lig kulüplerinden de biraz övgü aliyor. Bu da beni çok mutlu ediyor. Vermis oldugum mücadelenin takdir edilmesi bir insan için gerçekten çok önemli. Ancak Türk futbolunun sorunlari o kadar karmasik ki su anda Sivasspor’un bana daha çok ihtiyaci oldugunu düsünüyorum. O yüzden bu dönemde böyle bir planim olmadigini söylemek istiyorum. Tabii ama zaman ne gösterir ne yapar? Ona da simdiden bir engel koymak, büyük bir söz söylemek de istemiyorum. Ben nerede bana ihtiyaç varsa orada gerekli görevleri yapmaya hazirim” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile