Medeniyet Siyaseti Hareketi, Samsun'da teşkilatlanma çalışmasına hız verdi

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyeliğinden istifa edip, Numan Kurtulmuş'la birlikte hareket etme kararı alan Av. Hasan Tahsin Şengül, kurulacak yen

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyeliğinden istifa edip, Numan Kurtulmuş'la birlikte hareket etme kararı alan Av. Hasan Tahsin Şengül, kurulacak yeni partinin Samsun il ve ilçe teşkilatlarını oluşturmak için çalışmalarına hız verdi.

Kavak, Asarcık, Ladik, Havza ve Vezirköprü ilçelerini ziyaret eden Şengül, ziyaretlerin çok olumlu geçtiğini söyledi.

Şengül, en kısa sürede Samsun il ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmasını tamamlayarak, 2011 genel seçimlerine hazır hale geleceklerini ifade etti.

Türkiye'ye örnek olabilecek yeni hareketi oluşturmak için, 'Medeniyet Siyaseti Hareketi'ni kurmaya karar verdiklerin aktaran Şengül, "Maneviyatçı bir parti olacağız. Bütün Türkiye'yi kucaklayan bir hareket olacağız. Türkiye'deki bölünmüşlüğü, ayrılmışlığı birleştirecek ortak aklı oluşturmak için çaba sarf edeceğiz. Milletin efendisi değil bizzat milletin kendisi olacağız. Harun gibi gelip Karun gibi gitmeyeceğiz. Musa gibi gelip firavunlaşmayacağız. Dinin yüksek değerlerini siyasete alet etmeyeceğiz. Milli görüş kimliğimizi çıkartmadan halkı kucaklayacağız." dedi.

Ayrıca Şengül, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un yeni partinin kuruluşunu pazartesi ilan edeceğini vurguladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile