Mediamarkt CLUB 2 Milyon Kullaniciya Ulasti

MediaMarkt, Türkiye'de sadakat programi olarak 2019'da hayata geçirdigi MediaMarkt CLUB’la hedefi daha fazla kullaniciya ulasip firsatlardan yararlandirmayi amaçliyor.

MediaMarkt Türkiye, teknolojiseverlere hediye çekleri ve özel indirimler sundugu sadakat programi MediaMarkt CLUB'in 2 milyon üyeye ulastigini duyurdu.

MediaMarkt açiklamasina göre sirket, bir yandan magazalar açarak Türkiye'deki yatirimlarini sürdürürken bir yandan da teknolojiseverler için hayata geçirdigi özel hizmetlerle "en iyi deneyimi sunma" iddiasini kuvvetlendiriyor.

Bu kapsamda bundan 3 yil önce hayata geçirilen ve sunulan cazip firsatlarla hizmetlerin bir araya toplandigi sadakat programi MediaMarkt CLUB, bugün Türkiye'de 2 milyon kullaniciya ulasti.

MediaMarkt CLUB, bugün yine ayni alanda ülkenin en büyük programi konumunda ve bu çitayi daha da yukariya tasimayi hedefliyor

- Üyeler 200 binden fazla kez CLUB avantajindan yararlanarak indirimli alisveris yapti

Verilen bilgiye göre, MediaMarkt CLUB'i magazalardan mediamarkt.com.tr'ye, çagri merkezinden mobil uygulamaya kadar MediaMarkt'in oldugu her yerde kullanabilen tüketiciler, bu sayede kendilerine özel indirimlerden ve hediye firsatlarindan yararlanabiliyor.

Bunlarin arasinda dogum gününe özel indirimler, Aldikça Kazan gibi 3, 6, 9 veya 12'nci alisverise özel indirim ve hediye firsatlari da bulunuyor.

Yapilan alisveris tutarina bagli olarak degiskenlik gösteren indirim ve hediye çeki kullaniciya sunulurken sirket, tüm bu firsatlarina ek olarak her yil CLUB Günleri düzenleyerek sadece CLUB'lilara özel firsat günleri gerçeklestiriyor.

Üyeler bugüne kadar 200 binden fazla kez CLUB avantajindan yararlanarak indirimli alisveris yaparken, 100 bin kez CLUB faydasi kullanildi, 1.5 milyon fatura dijital olarak saklandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile