Mediamarkt'tan Yenilenebilir Enerji Kaynaklarina Destek

Elektronik perakendecisi MediaMarkt, iklim kriziyle ilgili hem müsterilerini bilinçlendirmek hem de yenilenebilir enerji kaynaklarina destek vermek amaciyla Bodrum magazasina günes enerji sistemi standi kurdu.

MediaMarkt'tan yapilan açiklamaya göre, yaz dönemi boyunca açik olacak stant alaninda müsteriler, günes enerji sistemleri ve faydalari hakkinda bilgi alabilecekler.

Iklim krizi etkilerinin en yogun hissedildigi son dönemde bu konuya dikkat çekmek, halkin bilinçlenmesini saglamak ve yenilenebilir enerji kaynaklarina destek vermek için harekete geçen MediaMarkt Türkiye, Bodrum magazasina Solarçati ekosistem standi kurdu. Burada magazaya gelen teknolojiseverlere Solarçati ekosisteminde bulunan günes panelleri, inverter, Solarsarj, Solarbatarya gibi ana ekipmanlar tanitilacak.

Solarçati markasi ile is birligine giden MediaMarkt, iklim kriziyle mücadelede fosil yakit kaynakli enerjiden vazgeçerek yenilenebilir enerji kaynaklarina yönelmenin en etkili çözümlerden biri olduguna vurgu yapiyor. MediaMarkt Bodrum magazasinda yaz dönemi boyunca açik olacak stant alaninda müsteriler, günes enerji sistemleri ve faydalari hakkinda bilgi alabilecek ve isterlerse ev tipi günes paneli sistemlerini satin alabilecekler.

Evlere kurulumu da saglanacak günes panelleri ortalama 2000-2400 watt gücüyle elektrik üretebiliyor. Üretilen bu elektrikle 102 ekran LED TV 8 saat çalisabiliyor, akilli telefon ve notebook sinirsiz sarj edilebiliyor, orta boy bir buzdolabi da 24 saat kullanilabiliyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile