Medical Park Tarsus Hastanesi şubatta hizmete giriyor

Medical Park Hastaneler Grubu’nun 15. hastanesi Mersin‘in Tarsus ilçesinde şubat ayında hasta kabulüne başlayacak. Genel Müdür Ahmet Uyan, ‘’Medical Park’ın sağlık sektöründeki tecrübesini bölgeye taşıyacağız. Günde en az bin hastaya hizmet hedefliyoruz.’



400 KİŞİ İSTİHDAM EDECEK
Medical Park Tarsus Hastanesinde yaklaşık 40’ı hekim, 150’si sağlık personeli olmak üzere 400’ü aşkın kişinin istihdam edileceğini kaydeden Genel Müdür Ahmet Uyan, amaçlarının bölgeye en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu ifade etti. Genel bir hastane olacaklarını ancak, kalp ve damar cerrahisi bölümünün özellikli birimleri arasında yer alacağını anlatan Ahmet Uyan, ‘’Kalp damarlarındaki tıkanıkların erken tanı ve tedavisinde ön plana çıkarak, en etkili yöntem olan koroner anjiyografi ve açık kalp cerrahisi uygulayacağız. Ayrıca varis tedavi merkezimiz olacak. Bu bölümde de detaylı sağlık hizmetlerimiz olacak.’’ dedi.

HERKES FAYDALANACAK
Grup hastanelerinin tamamında tüm branşlarda Sosyal Güvenlik Kurumu’yla (SGK) anlaşmaların olduğunu, Tarsus Hastanesinin de SGK güvencesiyle hizmet vereceğini belirten Ahmet Uyan, ‘’Sloganımız: Herkes İçin Sağlık. Dolayısıyla SGK güvencesinde olan herkes sağlık hizmetlerimizden kaliteyle faydalanabilecek. SGK’yla anlaşmanın yanı sıra özel sağlık sigortaları ve anlaşmalı kurumlarla da işbirliğimiz olacak. Bölgemizden her yerden hasta bekliyoruz.’’ diye konuştu.
Bu arada, Medical Park Hastaneler Grubu’nun bu bölgede büyüme planlarının olduğundan da bahseden Genel Müdür Ahmet Uyan, "Grubumuz, Mersin, Adana, Hatay veya İskenderun’a hastane yatırımı planlıyor.’’ şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile