Medical Park Trabzonspor Basketbol Takımı'nda transfer

Beko Basketbol Ligi'ne bu yıl yükselen Medical Park Trabzonspor, yeni transferleri Michael Wright, Evren Büker ve Ersin Görkem'le sözleşme imzaladı. <

  Beko Basketbol Ligi ' ne bu yıl yükselen Medical Park Trabzonspor , yeni transferleri Michael Wright , Evren Büker ve Ersin Görkem ' le sözleşme imzaladı .

Ataköy Sheraton Otel ' de düzenlenen imza töreninde , Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener , Medical Park Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar , Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ve Medical Park Trabzonspor Genel Koordinatörü Doğan Hakyemez hazır bulundu .

Trabzonsor Kulübü Başkanı Sadri Şener , Medical Park Trabzonspor takımıyla birlikte , kentin şampiyonluk için oynayan iki takımının olduğunu söyledi .

Trabzon kentinin bir ilki gerçekleştireceğini dile getiren Sadri Şener , " Takımımızdan beklentimiz , önce play-off oynaması , daha sonra da şampiyonluk . Kentimizin şampiyonluk için oynayan artık 2 takımı oldu . ' ' diye konuştu .

AYAR : TRABZON ' DA MÜTHİŞ İNSAN GÜCÜ YETİŞİYOR

Medical Park Trabzonspor Kulübü Başkanı Saner Ayar , kulüp olarak önlerine ciddi hedefler koyduklarını belirterek , " Kazanmanın , mücadelenin bu kadar yakıştığı çok az yer gördüm . Trabzon böyle bir yer . Müthiş insan gücü yetişiyor . " diye konuştu .

Sporda başarının finansmanla ve projelerle gerçekleştirilebileceğine değinin Ayar , " Medical Park ' a destekleri için teşekkür ediyoruz . Birtakım hedeflerimiz var . Trabzonspor Futbol Takımı , nasıl etkisini Karadeniz ' in tamamına , daha sonra Türkiye ' ye yaydıysa , insan gücü olarak , basketbolda da biz en az bunu yapmak istiyoruz . Türkiye Basketbol 2 . Ligi ' nden Beko Basketbol Ligi ' ne çıkmak istiyorduk , bunu başardık . Şimdi Avrupa ' da oynama hedefimiz var . Tüm Türkiye ' nin , Karadeniz ' in basketbol fabrikası olmak istiyoruz . Muazzam bir altyapı hazırlama amacındayız . Bu noktadan sonra kulübümüzü , Aydın Örs , Doğan Hakyemez ve Alaattin Yakan ' a emanet etmek istiyoruz . Trabzon ' da bir daha kapanmamak üzere basketbol sayfasının açıldığını belirtmek istiyoruz . ' ' şeklinde konuştu .

Bu arada Medical Park Trabzonspor Genel Koordinatörü Doğan Hakyemez de basketbol takımlarının bir yere gelecekse bunu Aydın Örs ile başaracaklarını dile getirdi .

Aydın Örs ' ün eski takım arkadaşı olduğunu , Efes Pilsen ve ( A ) Milli Basketbol Takımı ' nda birlikte başarılara imza attıklarını kaydeden Hakyemez , ' ' Bu takım eğer bir yerlere gelecekse , Aydın Örs ' ün de bu takımın en üstünde olması gerekir diye söylediğimde , kabul gördü . Kendisiyle uzun zamandır görüşüyoruz . Tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde Trabzonspor camiasının içinde olacaktır . ' ' ifadelerini kullandı .

Konuşmaların ardından bordo-mavili takımın yeni transferleri Michael Wright , Evren Büker ve Ersin Görkem sözleşme imzaladıktan sonra formalarını giydiler . Yeni transferlerden ilk söz alan basketbolcu Ersin Görkem , " Oyuncu olarak böyle bir ortamda olduğum için çok mutluyum . Bizler adına büyük sorumluluk , çünkü ciddi hedefleri olan bir camiaya geldik . Bu hamlenin Trabzon şehri için önemli olduğunu biliyoruz . Başarılı olmamız lazım . Elimizden gelen her şeyi ortaya koyup , hedeflediğimiz noktalara ulaşacağız . ' ' şeklinde konuştu .

Evren Büker de transferinin kendisi için sürpriz olduğunu söylerek , şöyle konuştu : " Görülüyor ki burada müthiş bir heyecan ve istek var . Herkesin gözlerinde bunu görebiliyorsunuz . Trabzon ' da 7 bin 500 kişilik bir salon var . O büyük heyecanı yaşamak için sabırsızlanıyorum . Bu değeri bana veren inanlara karşı inşallah yüzümü kara çıkartmam . "

Michael Wright ise çok heyecanlı bir sezon olacağını düşündüğünü kaydederken , İmza törenin sonunda oyucular ve yöneticiler , birlikte basın mensuplarına poz verdi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile