Medical Point Hastanesi'nde Hemofili Tedavisinde Yeni Bir Adim

Medical Point Hastanesi'nde Hemofili Tedavisinde Yeni Bir Adim

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hayrullah Kubba liderliginde EAHAD Akredite Hemofili Merkezi açildi.

Gaziantep Medical Point Hastanesi, saglik sektöründe önemli bir adim daha atti. Prof. Dr. Ekrem Ünal liderligindeki Türkiye’de ender bulunan EAHAD akreditasyonuna sahip Hemofili Merkezi’ni hizmete açti. Modern tibbi donanimla hastalara umut dolu bir gelecek sunan merkez, en yüksek kalitede klinik bakimi ve güncel tedavi uygulamalari ile hizmet verecek.

Gaziantep Medical Point Hastanesi EAHAD (Avrupa) Akredite Hemofili Merkezi’nde, Eriskin ve Çocuk Hematologlar, Dahiliye Uzmanlari, Çocuk Doktorlari, Hemofili Hemsireleri, Fizyoterapistler, Laboratuvar Bilimcileri ve Hemofili alaninda dünya çapinda ünlü arastirmacilar yer aliyor.

Prof. Dr. Ekrem Ünal, merkezin açilisiyla ilgili yaptigi açiklamada, "Hemofili hastalarinin yasam kalitesini artirmak, erken tani ve etkin tedavi imkanlari saglamak için büyük bir çaba harcadik. EAHAD akreditasyonuyla donatilmis merkezimizde, alaninda uzman hekimler ve modern tibbin en son teknolojisiyle hastalarimiza hizmet verecegiz" dedi.

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hayrullah Kubba, “Hastanemiz, multidisipliner anlayis sistemiyle insanlarin yasam kalitesini iyilestirmek ve saglikta üstün tedavi için çalisiyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile