Medya Mensupları İftarda Buluştu

KOCAELİ - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kentte görev yapan gazetecilerle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İzmit'te bir otelde gerçekleştirilen programda konuşan Doğan, basının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu belirterek, İzmit basınının toplumun bilgilendirilmesi ve kurumlararası iletişimin sağlanmasındaki sorumluluğunu iyi bir şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Halka doğru haber verme noktasında basının üstlendiği görevin son derece önemli olduğunu vurgulayan Doğan, "Bazı programlarda basın mensubu arkadaşlar bana 'Başkanım senin işin çok yorucu ve zor' diyorlar. Bende onlara 'Sizinki benden de zor' diyorum. Zor koşullarda görev yapan gazetecilerin 24 Temmuz Basın ve Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz ise İzmit Belediyesinin basın çalışanları için Cumhuriyet Parkı'nda Medyaevi'ni açtığını hatırlatarak, şimdi de belediye tarafından Kapanca Sokak'ta tahsis edilen yerde Basın Müzesi kuracaklarını kaydetti.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile