MEGA Yaz Okulu Etkinliklerle Son Buldu

MEGA Yaz Okulu Etkinliklerle Son Buldu

Konya’nin merkez Meram Ilçe Belediyesinin örnek egitim projesi MEGA kapsaminda gerçeklestirilen MEGA Yaz Okulu 2024, kapanisini birbirinden renkli etkinliklerle yapti. Okulun 2024 finali, sinema ve yüzme etkinlikleri ile 80 Binde Devr-i Alem Parki ve Doga Okulu gezileriyle son buldu. Baskan Mustafa Kavus, tatilde de olsa egitimleri için zaman ayiran tüm çocuklara ve fedakarlik gösteren ailelere tesekkür etti.

Meram’da ikamet eden, 8-10 ve 11-12 yas gruplarindaki çocuklarin 14 ayri bransta egitim aldigi ‘MEGA Yaz Okulu 2024’ çesitli etkinlik programlari ile son buldu. Yaz boyunca, “Oyun Temelli Blok Kodlama, Uçak Elektronigi, Elektrik Elektronigi, Yazilim Gelistirme, Yapay Zeka, Bilim ve Fen, Astronomi, Cebir, Resim, Müzik (Gitar) Atölyeleri ile Lego Kodloma, Robotik Kodlama, Akil ve Zeka Oyunlari ve Geometrik Desenler” dersleri alan çocuklar kapanisi da sinema ve yüzme etkinlikleri, 80 Binde Devr-i Alem Parki ve Doga Okulu Gezileri ile yapti.

Çocuklar hem egitimlerden hem final etkinliklerinden memnun kaldi

Egitim gördükleri Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbugday Gençlik Merkezi’nde hep birlikte film izleyen ögrenciler, 80 Binde Devr-i Alem Parki’ni gezdi ve Doga Okulu egitimlerine katildi.

Ögrenciler etkinlikler çerçevesinde ayrica Meram Belediyesi Berlika Spor Tesisi’nde yüzme firsati da bularak gönüllerince eglendi. Çocuklar, hem aldiklari derslerden hem de renkli kapanis programindan dolayi duyduklari mutlulugu dile getirerek ögretmenlerine ve Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus’a tesekkür etti. MEGA Yaz Okulu egitim programlarinin her yönüyle çocuklarin hem egitim hem de sosyal hayatlarina önemli katki sundugunun altini çizen Baskan Mustafa Kavus ise egitimlere katilan çocuklara ve onlari programa katilmaya tesvik eden ailelerine tesekkür etti.

“2024 Yaz Okulumuz sona erdi ama MEGA’nin egitimleri kesintisiz devam ediyor”

Her yil büyük özveriyle gerçeklestirdikleri bir Meram Gelisim Akademisi MEGA Yaz Okulu’nun daha sonuna geldiklerini belirten Baskan Kavus, “Ödüllü projemiz MEGA, egitimde her yönden adeta yeni bir çigir açti. Çocuklarimizi desteklemek amaciyla verdigimiz egitimlerimiz yil boyunca kesintisiz devam ediyor. Ancak tatil boyunca çocuklarimiz, hem egitimlerine devam edebilsinler hem de ilgi duyduklari alanlarda kendilerini gelistirebilsinler diye bu egitimlerimiz biraz daha yogun oluyor. Yakinda okullarimiz açilacak, çocuklarimiz egitimlerine kaldiklari yerden devam edecek. Bu nedenle 2024 Yaz Okulumuz nihayete erdi. Yeni egitim-ögretim yilinin hepsine hayirli olmasini temenni ediyor, yaz okulu boyunca ders veren ögretmenlerimize ve çocuklarimiz için yaz boyunca çabalayan arkadaslarimiza da sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile