Mehmet Akif Ersoy'un Adi Kütüphanede Yasatilacak

Mehmet Akif Ersoy'un Adi Kütüphanede Yasatilacak

Istiklal Marsi’ni Ankara Altindag’da kaleme alan Milli Sair Mehmet Akif Ersoy’un adinin yasatilacagi kütüphane çok yakinda Karapürçek’te hizmete girecek.

"Her mahalleye bir kütüphane" sloganiyla yola çikan Altindag Belediyesi, Altindag’a yeni kütüphaneler kazandirmaya devam ediyor. Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci’nin talimatlariyla, Karapürçek Mahallesi’nde atil durumda olan semt hali kütüphaneye dönüstürülüyor. Milli sair Mehmet Akif Ersoy’un adinin verilecegi kütüphane, çok yakinda kapilarini açacak. Kütüphane Karapürçek Mahallesi sakinleri, özellikle de gençler tarafindan sabirsizlikla bekleniyor.

“50 bin aktif okurumuz var”

Aktif üye sayisi 50 bine yaklasan mahalle kütüphanelerine gösterilen ilgiden dolayi çok mutlu olduklarini ifade eden Baskan Balci, “Kütüphanelerimizin aktif üye sayisi 50 bine ulasti. Bu da demek oluyor ki Altindag’da 50 bin aktif okurumuz var. Bu gerçekten çok mutluluk verici. Her yastan Altindagli vatandasimiz kütüphanelere büyük ilgi gösteriyor. Bu da bizi yeni kütüphaneler yapmak için motive ediyor. Altindag’a daha fazla kütüphane kazandirmak için var gücümüzle çalisiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile