Mehmet Ekinci, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Mehmet Ekinci, Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti’nin Eyyübiye Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında Hacı Bayram Mahallesi ve Eyüp Nebi Mahallesi’ni ziyaret etti.


AK Parti’nin belediye başkanlığı adayları, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Ekinci, taziye ziyaretleri, köy gezileri ve akşam mahalle mitingleri kapsamında Eyyübiye halkı ile bir araya geldi.

Ziyarete ve seçim çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanlığı adayı Ekinci, “Aday olduğumuz günden bugüne kadar göstermiş olduğunuz bu coşkudan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizinle beraber bu yükü omuzlayacağım için kendimi bahtiyar hissediyorum. Eyyübiye’miz için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız. Elimizdeki çalışmalar içerisindeki planladığımız projelerimizle birlikte tek tek gerçekleştireceğiz. Bu yola çıktığımız günden de belirttiğimiz gibi ayak basmadığımız sokak kalmayacak. Kapısını çalmadığımız bir kapı bırakmayacağız. Derdini, sorununu dinlemediğimiz hiç kimse kalmayacak” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile