Mehmetçik Vakfi, Sehit Yakinlari Ve Gazileri Unutmadi

Mehmetçik Vakfi, Sehit Yakinlari Ve Gazileri Unutmadi

Türk Silahli Kuvvetleri Mehmetçik Vakfi, Kurban Bayrami’nda Elazig’da bulunan sehit yakinlari ve gazilerle bir araya gelerek bayramlarini kutladi.

Türk Silahli Kuvvetleri Mehmetçik Vakfi, sehit ve gazi yakinlarinin yaninda olmaya devam ediyor. Bu çerçevede Mehmetçik Vakfi tarafindan Elazig’da program düzenlendi.

Düzenlenen programda, sehit ve gazi yakinlariyla bir araya gelen vakif personeli, bir süre sohbet ettikten sonra yakinlara taze et yardiminda bulunurken, sehit yakini çocuklarina da oyuncak hediye etti. Mehmetçik Vakfi ile bir araya gelen sehit yakinlari ve gaziler, sürekli kendilerine yardimci olan Vakif personeline tesekkür etti.

1997’de Kuzey Irak’ta yasanan operasyonda ayagindan ve gözünden yaralanan Kuzey Irak gazisi Ilhan Pekdemir, “Allah Mehmetçik Vakfindan razi olsun. Her zaman derdimize yetisiyorlar. Tüm gazi ve sehit ailelerine yardimda bulunan dernektir. Kendileriyle sohbet ettik. Allah razi olsun bizleri düsünüp gelmisler. Sadece et için de gelmemisler, bizimle buraya sohbet etmeye gelmisler” dedi.



“Mehmetçik Vakfi sürekli sehit ve gazi yakinlarinin yaninda”

1989’da Diyarbakir’in Dicle ilçesinde yaralandigi belirten Ömer Baypinar, “Sag gözümden ve bacagimdan yaralandim. Kurban Bayrami’mizin vatanimiza ve milletimize hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum. Allah Mehmetçik Vakfindan razi olsun, bizleri hatirladilar. Bundan dolayi da mutluyuz. Burada sohbet ederek görüs alisverisinde bulunduk. Mehmetçik Vakfi personeli bizlere yapacaklari çalismalar hakkinda bilgiler verdi. Bu konuda kendilerine çok tesekkür ediyoruz. Sürekli bizleri arayarak ihtiyaçlarimizi soruyorlar. Allah kendilerinden razi olsun, depremden sonra da bizleri arayarak evlerimizde hasar olup olmadigini sordular, bu konuda da çalismalarinin oldugunu biliyoruz. Kendilerine çok tesekkür ediyoruz. Mehmetçik Vakfinin sürekli sehit ve gazi yakinlarinin yaninda olduklarini hissediyoruz. Kendilerine sürekli bizim yanimizda olduklari için tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile