Mehtap Turuyla Stres Attilar

Mehtap Turuyla Stres Attilar

Darica Belediyesi personellerine yönelik mehtap turu etkinligi düzenlendi. Tura katilan personeller eglenceli bir gün geçirdi.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik’in talimati ile personellerin keyifli bir gün geçirip, stres atabilmeleri için tekne ile mehtap turu etkinligi düzenlendi.

Etkinlige baskan yardimcilari, amirler ve müdürler basta olmak üzere çok sayida personel ve onlarin aileleri katildi.

Maskotlarin da yer aldigi etkinlikte, teknede müzik esliginde sarkilar söylendi, oyunlar oynandi. Stres atan personeller, bol bol hatira fotografi da çektirdi.

Darica Belediyesi Baskan Yardimcisi Cüneyt Sentürk, "Bir araya gelmek, birbirimizi tanimak, ailelerimizin birbirini tanimasi amaciyla düzenlenmis bir organizasyon. Insan kaynaklarina çok tesekkür ediyoruz. Güzel bir organizasyon oldu. Uzun yillar Darica Belediyemize hizmet etmis ve edecek kisilerin aileleriyle birlikte uzun ve saglikli yillar geçirmeyi Rabbimden temenni ediyorum" dedi.

Organizasyonda arkadaslariyla birlikte keyifli zaman geçiren personel Hacer Gürenç, "Güzel düsünülmüs bir organizasyon. Çalisanlar ve aileleri için bu etkinliklerin devamini bekliyoruz" seklinde konustu.

Doyasiya eglendiklerini dile getiren Güleser ve Sevki Trabzon çifti ise unutulmaz bir gün yasadiklarini belirtti.

Belediye Baskani Muzaffer Biyik’in güzel bir jest yaptigini ifade eden Ihsan Özdagli da, "Güzel vakit geçirdik, kaynastik. Moral ve motivasyonumuz artti. Baskanimiza çok tesekkür ediyoruz. Personel açisindan güzel bir etkinlik oldu. Bu etkinliklerin devaminin gelmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile