MEKAP'tan AKUT'a Is Ayakkabisi Bagisi

MEKAP'tan AKUT'a Is Ayakkabisi Bagisi

Sosyal sorumluluk projeleriyle öne çikan MEKAP, arama-kurtarma alaninda Türkiye’nin en yetkin kurumlarindan biri ve alaninda en büyük sivil toplum örgütü olan AKUT’a is ayakkabisi desteginde bulundu.

MEKAP Yönetim Kurulu Üyesi Secaettin Iskender, AKUT Arama Kurtarma Dernegi’nin özellikle kentsel arama kurtarma çalismalarinda ihtiyaci olan is ayakkabilarini bagislamaktan mutluluk duyduklarini belirterek, “AKUT, gönüllülük esasina göre çalisan ve bagislarla faaliyetlerini sürdüren kamu yararina bir dernek. Biz de MEKAP olarak AKUT’a ihtiyaci olan is ayakkabilarini bagisliyoruz. Yaptiklari çalismalari gururla izliyoruz. Kurtardiklari hayatlar için hepsine tesekkür ediyoruz. Katkilarimiz önümüzdeki dönemlerde de devam edecek” dedi.

AKUT Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoglu da MEKAP’a katkilari nedeniyle tesekkür ederek, “MEKAP AKUT’a önemli destek veren firmalardan biri. Gelecekte de bu katkilarinin sürecegini ögrenmek bizleri memnun etti. Kendilerine tesekkür ediyoruz. Gönüllülerden olusan AKUT, gerekli olan malzemelerini de bagis yoluyla elde etmektedir. Katki yapan herkese bu vesileyle bir kez daha tesekkür ediyorum. Trabzon’daki diger firmalardan da ayni duyarliligi bekliyoruz” diye konustu.

AKUT Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoglu, MEKAP Yönetim Kurulu Üyesi Secaettin Iskender ve MEKAP Yöneticilerinden Hüseyin Ömeroglu’na katkilari nedeniyle tesekkür belgesi de takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile