Melikgazi Belediye Meclisi Toplandı

Melikgazi Belediye Meclisi Toplandı

Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2011 yılı Temmuz ayı meclis toplantısını yaptı.

Meclis gündeminde yer alan 25 madde tek tek oylanarak karara bağladı. Bu maddelerden 5’ i idari ve 21’i imar konusu olup, 14 maddesi karara bağlanırken 11 madde ilgili komisyonlara havale edildi.

Temmuz ayı meclisinde daha çok imar konularının yer aldığını, çünkü sezon itibari ile inşaatların tüm hızı ile devam ettiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediye Meclisince alınan kararlar ile ilçemiz örnek ve referans gösterilen bir yerleşim ve yönetim merkezi haline getirilmektedir. Özellikle imar hareketliliğinin çok olduğu ve gelişmeye açık olduğu ilçemizde, bu durum Meclis çalışmasına yansımaktadır. Nitekim gündem maddelerinin çoğunluğu imar ile ilgili olmaktadır. Bugün meclisimiz 14 kararı onaylayarak icrasına izin verdi. 11 karar ise ilgili komisyonlara havale edildi. 2 ayrı bölgeye Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.’in talebi doğrultusunda trafo yeri tahsis edildi” dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, mevsim gereği bağ ve bahçelik alanlar ile tarım yapılan yerleşim bölgelerinde sulama suyunun önemli olduğunu ve Gesi bölgesine kapalı devre basınçlı sulama sisteminin kurulduğunu sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile