Melikgazi Belediyesi Klasik Otomobil Bulusmasi Basliyor

Melikgazi Belediyesi Klasik Otomobil Bulusmasi Basliyor

Melikgazi Belediyesi ve Erciyes Klasik Otomobilciler Dernegi’nin ortaklasa düzenleyecegi Klasik Otomobil Bulusmasi, 30 Agustos Cuma günü basliyor. Türkiye’nin her bölgesindeki klasik otomobil tutkunlarini bir araya getirecek olan bulusma, nostaljik araçlarin büyüleyici dünyasini ziyaretçilere sunacak. 30-31 Agustos ve 1 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Klasik Otomobil Bulusmasi’nda yüzlerce araç klasik otomobil severlerle bulusacak.

Bulusmaya katilacak olan vatandaslar, bu essiz otomobilleri yakindan görme firsati bulacak ve otomobil meraklilariyla keyifli anlar paylasacak. Ayrica, festival boyunca çesitli etkinlikler, gösteriler ve de konser düzenlenecek.

Melikgazi Belediyesi birçok keyifli etkinlige ev sahipligi yapmaya devam ediyor

Klasik otomobillere olan ilgiyi artirmayi ve bu kültürü yasatmayi hedeflediklerini belirten Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, “Melikgazi Belediyesi olarak birçok etkinlige ev sahipligi yapmaya devam ediyoruz. Bunlardan en önemlisi klasik araç bulusmasi. Yaz aylarini klasik araç bulusmasi ile senlendiriyoruz. Klasik Otomobil Bulusmasi etkinligimiz 30 Agustos Cuma tarihinde baslayacak olup 1 Eylül Pazar günü ögleden sonra saatlerine kadar devam edecek. Yüzlerce klasik araci görebileceginiz, fotograf çektirebileceginiz, konser ve çesitli etkinliklere katilabileceginiz güzel bir bulusma olacak insallah. Gençleri özellikle bekliyoruz. Gençlerimizin, internet ortamindan çikip bu bulusmaya gelmelerini bekliyoruz. Sehrin merkezi olan Hunat Mahallemizde bulunan Dedeman Parkimizda, bu güzel araçlarla fotograf çektirmek, onlari görmek, bilgi almak ve etkinliklere katilmak için 30 Agustos Cuma günü tüm vatandaslarimiz Dedeman Parkina davetlidir. Klasik Otomobil Bulusmamiz hayirlara vesile olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile