Melikgazi Belediyesi'nden Çin Mahallesi'ndeki Çadirkentte Iftar Beraberligi

Melikgazi Belediyesi'nden Çin Mahallesi'ndeki Çadirkentte Iftar Beraberligi

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu Melikgazi Belediyesi ile Amerika’da yasayan Türk vatandaslarin bir olusumu olan Diyanet Center of Amerika’nin vermis olduklari iftar programinda depremzede misafirlerle bir araya geldi.

Kahramanmaras’in Dulkadiroglu ilçesinde Çinliler ile kurulan Çin Mahallesindeki Çadirkent’te Ramazan’in kardeslik, paylasma ve dayanisma ruhunu yasadiklarini söyleyen Baskan Dr. Palancioglu; “Mübarek Ramazan ayinda da deprem bölgesinde çalismalarimizi büyük bir hassasiyetle sürdürüyoruz. Ramazan ayi bize bu güzel duygulari hatirlatiyor. Bu çok özel günlerde de depremzede vatandaslarimizin yaninda bir ve beraberiz. Rabbim bizlere bir daha böyle afetler ve acilar göstermesin. Rabbim tutmus oldugumuz oruçlarimizi ve yapmis oldugumuz ibadetleri kabul etsin. Allah’in izniyle bu zorlu günleri devlet millet el ele atlatacagiz. Insallah burada ikinci bir konteyner kent kuracagiz. Ihtiyaç olan tüm çalismalara belediye olarak destek olacagiz. Ayrica Dulkadiroglu ilçesinde yaptigimiz Yasam Alanina da her türlü destek olan Amerikali Türk arkadaslarima her türlü katkilari için tesekkür ederim” dedi.

Çadirkent’te yasayan depremzede çocuklar ise iftar öncesi Melikgazi Belediyesi’nin getirmis oldugu maskotlar ve palyaçolarla gönüllerince eglendiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile