Melikgazi'de Glütensiz Mutfaktaki Tüm Ürünler Deprem Bölgesine

Melikgazi'de Glütensiz Mutfaktaki Tüm Ürünler Deprem Bölgesine

Melikgazi Belediyesi 9 Mayis Dünya Çölyak Günü’nde deprem bölgesindeki çölyak hastalarini unutmadi. Glütensiz mutfakta üretilen tüm ürünler bugün deprem bölgesindeki çölyak hastalari için hazirlaniyor.

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu 9 Mayis Dünya Çölyak Günü’nde Necip Fazil Kisakürek sosyal tesislerinde, çölyak hastalari için tanzim edilen mutfagi ziyaret etti. Içerigi zararli besin tüketiminin glüten hassasiyetini artirdigina dikkati çeken Dr. Mustafa Palancioglu, “Belediyemizin çölyak hastalarina özel ayarlanmis mutfagindayiz. Burada her dönem Melikgazi Halk Egitimle is birligi içerisinde çölyak hastalarina yönelik egitimler veriyoruz. Glüten ile ilgili sorunu olan vatandaslarimiz burada her türlü hizmeti alabiliyor. Mantisindan makarnasina, pasta böreginden çig köftesine kadar her türlü ürünü glütensiz olarak yapabiliyorlar. Kayseri Çölyakla Yasam Dernegi Baskanimiz Zahide Hanim ile rutin verdigimiz egitimlerde hep isbirligi içerisindeyiz sag olsun. Bugün sebebiyle tüm çölyak hastalarimizin yanina oldugumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Deprem bölgesindeki çölyak hastalarimizi da unutmadik. Bugün bu özel mutfakta üretilen tüm ürünleri deprem bölgesine gönderiyoruz. Melikgazi’de asamayacagimiz hiçbir zorluk ve engel yok” dedi.

Çölyakla Yasam Dernegi Baskani Zahide Kaya ise, “Deprem bölgesinde yasayan Çölyakli vatandaslarimiz için ürün çikartip bugün oraya gönderecegiz. Bize maddi manevi destek olan Mustafa Palancioglu baskanimiza hepinizin huzurunda tesekkür ediyorum Allah hepinizden razi olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile