Melikgazi'de Tirmanma Yarisi Heyecani Basliyor

Melikgazi'de Tirmanma Yarisi Heyecani Basliyor

Dogasi ve tarihiyle birbirinden farkli güzellikleri bünyesinde barindiran Melikgazi ilçesi, “Melikgazi Tirmanma Yarisi” ile hafta sonu ralli tutkunlarina ev sahipligi yapacak. Nefes kesecek yarismanin startini Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu verecek.



Güzel dogasi esliginde Tavlusun Mahallesi’nde araba tutkunlarini bulusturacak tirmanma yarisina, tüm Melikgazilileri davet eden Baskan Dr. Mustafa Palancioglu, "Türkiye Tirmanma Sampiyonasi’nin bir etabi ilçemizde gerçeklestirilecek. Su ana kadar 22 araç katilim gösterdi. Cumartesi günü seranomik starti Melikgazi Belediyemiz önünde verilecek olan yarisma 29 Agustos Pazar günü saat 10.00’da Tavlusun Talas yolunda 4 klasmanda düzenlenecek. 5 kilometrelik parkuru kapsayan yarisin baslangici Hulusi Akar Bulvari sonu, bitisi ise Gül Konutlari önü olacak. Dereceye girenlere pazar günü belediyemizde kupa takdimlerini yapacagiz. Melikgazi’miz; yesiliyle, kültürüyle, tarihiyle, sosyal yasama kattiklariyla Kayseri’nin çekim merkezi olmayi hak eden bir ilçe. Bu tür organizasyonlar hem ilçemizin hem de Kayserimizin tanitimina büyük fayda sagliyor. Ilçemize yaptigimiz nitelikli projelerimizin yani sira spor, kültür-sanat alanlarinda güzel isler yapiyoruz. Melikgazi’mizin tarihi mahallesinde güzel doga esliginde yapilacak olan tirmanma yarisina tüm hemsehrilerimi beklerim.” dedi.



Seramonik start 28 Agustos Cumartesi günü saat 12.00’de Melikgazi Belediyesi önünden baslayarak, Tavlusun’daki yarisma starti ise 28 Agustos Cumartesi saat 16.00 ile 29 Agustos Pazar günü saat 12.00’de verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile