Melikgazi'de Yol Yenileme Çalismalari Ile Ulasim Agi Genisliyor

Melikgazi'de Yol Yenileme Çalismalari Ile Ulasim Agi Genisliyor

Melikgazi Belediyesi ilçeye konforlu ve güvenli yollar saglamak amaciyla Danismentgazi Mahallesi ile Becen Mahallesi’ni birbirine baglayan Sehit Osman Yilmaz Caddesi’nde yol genisletme ve yenileme çalismalarina basladi.

Vatandaslarin daha güvenli, daha konforlu yollarda seyahat etmelerini saglamak için yogun çalisma içerisinde olduklarini belirten Baskan Palancioglu, “ Ilçemizde ulasimin kolaylasmasi, konforlu ve güvenli hale gelmesini saglayacak çalismalarimiza hizla devam ediyoruz. Melikgazi’mizin birçok mahallesinde ihtiyaç dogrultusunda yol yapim, yenileme ve genisletme çalismalari yapiyoruz. Vatandaslarimizin güvenligi ve ulasimda konfor saglamak için mesai arkadaslarimiz büyük bir gayretle çalisiyor” dedi.

“Nüfus artisiyla birlikte yeni yollara duyulan ihtiyaç artti”

Degisen ve gelisen Melikgazi’mizde alt yapi ve üst yapi sorunlarini çözmek için hizli bir sekilde aksiyon aldiklarini belirten Baskan Palancioglu sözlerine söyle devam etti:

“Yeni yerlesim yerlerine, nüfusun yogunlastigi bölgelere alternatif çözümler üretiyoruz. Becen Mahallemizde özellikle depremden sonra vatandaslarimizin müstakil evlere yönelmesi ile birlikte nüfus artisi gerçeklesti. Nüfusa bagli olarak araç sayisinin artmasiyla birlikte yeni yol ihtiyaci olustu. Melikgazi Belediyesi olarak Danismentgazi Mahallesi ile Becen Mahallesi’ni birbirine baglayan Sehit Osman Yilmaz Caddesi’nde uzunlugu 1 kilometreden, genisligi ise 15 metreden olusan yol genisletme ve yenileme çalismasini baslattik. Insallah ekiplerimiz kisa sürede çalismayi tamamlayacaklar ve yeni yolumuzu hizmete açacagiz. Ulasim alt yapisini daha güçlü hale getirdigimiz ilçemizde, vatandaslarimizin yüzünü güldürecek nitelikli ve kapsamli çalismalarimiz devam edecek. Yol yenileme ve genisletme çalismamiz hemsehrilerimize hayirli, ugurlu olsun.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile