Melikgazi'nin Muhtarlari Büyüksehirin Misafiri Oldu

Melikgazi'nin Muhtarlari Büyüksehirin Misafiri Oldu

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, Büyüksehir Belediyesi’nin önderliginde Melikgazi muhtarlari ile gerçeklestirilen degerlendirme ve istisare toplantisina katildi.

Melikgazi Belediyesi ve Büyüksehir Belediyesi olarak birlikte Kayseri için çalismaya devam edeceklerini söyleyen Baskan Dr. Palancioglu; “Melikgazi ilçemize bagli 58 mahalle muhtarlarimizla Memduh baskanimizin önderliginde toplanarak yapilan yatirimlar ve yapilacak hizmetlerle alakali birlikte istisareler ettik. Degerli baskanimiza davetinden dolayi tesekkür ediyorum. Bir araya gelmek önemli. Memduh baskanimiz tecrübeli bir baskanimiz, yillarin siyasetçisi, tecrübesiyle vatandaslara destegini hiçbir zaman eksik etmedi. Kayseri’yi ön plana çikartan en önemli degerdir bu da. Birlik ve beraberlik çerçevesinde hareket etmemiz vatandasa daha nitelikli hizmet sunmak için gereklidir. Cenab-i Allah birligimizi daim etsin. Yerel yönetimlerdeki gözümüz kulagimiz muhtarlarimizla birlikte çalisarak, mahallelerimizin ihtiyaçlarini yerinde tespit ediyoruz. Elimizden geldigince mahallelerimizin hepsine dokunacagiz. Programa katkilari için Büyüksehir Belediye Baskani’miz Sayin Memduh Büyükkiliç’a ve uyum içinde çalistigimiz muhtarlarimiza tesekkür ediyoruz” dedi.

Ilçe ve mahalleleri ayirmadan hizmet ettiklerini vurgulayan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ise; “Sehrimiz için gece, gündüz demeden çalismaya devam ediyoruz. Biz bir aile anlayisi içerisinde gerek belediye baskanlarimizla, gerek muhtarlarimizla, gerekse mesai arkadaslarimizla en ücra kademedeki kardesimizden, en yakimizda olanina kadar birbirimize karsi üstünlügümüz olmadiginin suurunda ve bilincindeyiz. Hem muhtarlarimizla birlikte olalim, onlari dinleyelim, hem de böyle güzel bir ortami birlikte paylasalim. Buralar sizlerin, bizler sizlere layik olma yönünde gayret gösteriyoruz. Bugüne kadar muhtarlarimiz bizi anlayisla karsiladilar, her zaman yanimizda yer aldilar. Biz onlari uç beyi olarak görüyoruz. Sizler; mahallenize hizmet istiyorsunuz. Her seyden önce sizlere tekrar tesekkür ediyorum. Insallah mümkün oldugu kadar hepinizi dinlemeye çalisacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile