Melikgazi, Spor Dalinda Yaza Hizli Giris Yapti

Melikgazi, Spor Dalinda Yaza Hizli Giris Yapti

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, Kayseri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile protokol imzalandigini belirterek, belediyeye ait tesislerde ortak bir çalisma baslatip, spor faaliyetlerinin yayginlastirilmasi için yeni bir adim attiklarini söyledi.

Melikgazi Belediyesi’nin yaza hareketli girdigini yaz ayinin çok daha keyifli ve spor dolu geçecegini söyleyen Baskan Dr. Palancioglu, “Okullarin tatil olmasiyla birlikte yazin belediye olarak birçok faaliyet düzenleyecegiz. Müzik, egitim, spor olsun birçok alanda etkinligimiz var. Bu sene ilk defa Gençlik Spor Il Müdürlügümüzle güzel bir protokol imzalayarak ortak çalisma yapacagiz. Bu çerçevede Gençlik Spor Il Müdürlügümüz bize antrenörleri tahsis edilecek. Farkli mahallelerdeki tüm sosyal tesislerimizi bu spor etkinlikleri için kullanacagiz. Her yas grubundan çocuklarimizi sporla bir araya getirecegiz. Biliyorsunuz günümüzün hastaligi internet. Çocuklarimiz enerjilerini atamiyor eve hapis kaliyorlar. Bu yaz insallah Melikgazi’deki çocuklarimiz disari çikacaklar, basket oynayacaklar futbol oynayip, yüzebilecekler. Toplam 65 bransta bu müsabakalar ve egitimler devam edecek. Yaz kurslarimiza basvuru yapmayi unutmayin. Gençlik Spor Il Müdürümüz Ilhan Beye ve ekibine tesekkür ederim. Sporda daha iyi yere gelmek için çalismalarimiz devam edecek. Hayirli olsun” dedi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Ihsan Kabakçi ise, “Melikgazi yaza hareketli giriyor. Melikgazi Belediyemiz ile ortak protokolde bir çalisma yapiyoruz. Gençlerimize, çocuklarimiza tesislerimizi sonuna kadar açiyoruz. Heyecan ve ilgi duyulan tüm branslar burada mevcut. Yogun bir talep var. Insallah Melikgazi sporla cosacak. Herkesi bekleriz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile