MEM Sahne'de Müzik Ziyafeti

MEM Sahne'de Müzik Ziyafeti

Sinan Ayyildiz&Tolgahan Çogulu Duo, Nilüfer Belediyesi Dr. Hüseyin Parkan Sanlikol Müzik Enstrümanlari Müzesi’nde verdigi konserle izleyenlere keyifli bir aksam yasatti.

Nilüfer Belediyesi Dr. Hüseyin Parkan Sanlikol Müzik Enstrümanlari Müzesi, konserler dizisinde bu kez Sinan Ayyildiz & Tolgahan Çogulu Duo’yu agirladi. Grubun mikrotenal gitar konseri izleyenlere farkli bir sanat deneyimi yasatti. Tolgahan Çogulu’nun mikrotenal gitar, Sinan Ayyildiz’in ise çift sapli sazi ile ortaya koydugu performans begeni topladi.

2013 yilinda bir araya gelerek, mikrotenal gitar ve çift sapli sazi dünyada ilk bulusturan ikili, ulusal ve uluslararasi etkinliklerin ardindan bu kez Nilüfer’de sahne aldi. Cahit Berkay, Ali Ekber Çiçek, Erik Roche gibi ünlü müzisyen ve bestecilerin eserlerini yorumlayan ikili izleyenlere oldukça keyifli bir müzik ziyafeti sundu. ‘Al yazmalim’, ‘Tutam yarin elinden’, ‘Fidayda’, ‘Haydar haydar’ gibi eserleri farkli tarzlariyla yorumlayan Ayyildiz ve Çogulu, konser sonunda büyük alkis aldi. Konser sonunda Nilüfer Belediyesi Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer, ikiliye çiçek vererek tesekkür etti. Ikili kendilerini Bursali müzikseverlerle bulusturan Baskan Turgay Erdem ve Nilüfer Belediyesi’ne tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile