Meme Kanserine Dikkat Çekmek Için Pedalladilar

Meme Kanserine Dikkat Çekmek Için Pedalladilar

Aydin’in Efeler ilçesinde bir araya gelen Aydin Agir Pedallar Bisiklet Grubu, bu kez meme kanserine dikkat çekmek için pedalladi.



Aydin Agir Pedallar Bisiklet Grubu 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkindalik Ayi çerçevesinde bisiklet turu düzenledi.

Her hafta düzenledikleri turlarda bisiklet sürmenin yani sira farkli sosyal sorumluluk projelerine de dikkat çeken Agir Pedallar, Aydin Meme Hastaliklari Dernegi ile Atatürk Kent Meydani’nda ortaklasa bir bilinçlendirme etkinligi yapti. Aydin Meme Hastaliklari Dernegi Baskani Prof. Dr. Hedef Özgün tarafindan meme kanseri tedavisinde erken tani konusunda bilgilendirilen üyeler söylesinin ardindan yola çikti.

Pembe kurdele taktilar

Meme kanserine dikkat çekmek amaciyla tüm bisikletçilere ve vatandaslara pembe kurdeleler dagitildi. Etkinlik hakkinda açiklamalarda bulunan Agir Pedallar Yönetim Kurulu Üyesi Ferda Ok; “Böyle anlamli bir ayda kadinlarda yaygin bir sekilde görülen meme kanserine dikkat çektigimiz için mutluyuz. Bizler çogunlugu kadinlardan olusan bir grubuz, erken teshisin hayat kurtardigini çevremizde bulunan tüm kadin dostlarimiza anlatacagiz. Tabii ki yanlis bilgiler vermek de bu hastaligin ciddiye alinmamasi veya üzerine gidilmemesine sebep olabilir. Bu yüzden meme kanserini uzmanlarindan dinledik ve detayli bir sekilde ögrendik. Desteginden ve isbirliginden dolayi Aydin Meme Hastaliklari Dernegi ve Prof. Dr. Hedef Özgün’e çok tesekkür ederiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile