Meme Kanserine Dikkat Çektiler

Meme Kanserine Dikkat Çektiler

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Susehri Saglik Yüksekokulu’nda Susehri Saglik Yüksekokulu Hemsirelik Kulübü (CÜSHEK) ögrenci toplulugu tarafindan “CÜSHEK Seminer Günleri” çerçevesinde "Meme Kanseri Farkindalik Semineri" düzenlendi.

Susehri Saglik Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen seminere konusmaci olarak Susehri Saglik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Tugut, Susehri Saglik Yüksekokulu Dr. Ögr. Üyesi Pinar Yilmaz Eker, akademisyenler, birinci ve ikinci sinif ögrencileri katildi.

Program, saygi durusunda bulunulmasinin ardindan, Istiklal Marsi’nin okunmasi ile basladi ve açilis konusmalariyla devam etti. Meme kanserinde erken taninin çok önemli oldugunu söyleyen Susehri Saglik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Tugut, kadinlarda oldugu gibi erkeklerin de meme kanserine yakalanabilecegini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile