Memleket Partili Baltalik Açiklamasi 'TOGG Milli Bir Projedir, Sessiz Kalanlari Anlamis Degiliz'

Memleket Partili Baltalik Açiklamasi 'TOGG Milli Bir Projedir, Sessiz Kalanlari Anlamis Degiliz'

KIRSEHIR – 2023 yilinda 20 bin adet üretim planlamasi yapilan TOGG için sessiz kalanlara seslenen Memleket Partili Baltalik; “Biz, milli projelerin daima yaninda olacak, kendi iktidarimizda da devamlilik saglayacagiz” dedi.

Türkiye merkezli üretici olan TOGG için açiklamada bulunan ve muhalefetin sessiz kalmasini elestiren Il Baskani Gülay Baltalik; "Topluma, toplumsal degerlere ve sessiz kalanlari ve sadece siyaset için yanlislik devsirmeye çalisanlari anlamis degiliz. Bu millet yillar öncesinden ‘Devrim’ otomobiliyle yolda kalmisti. Simdi ise çikisi her ne gerekçe ile olursa olsun TOGG ile sagliyor” diye konustu.

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince’nin Kirsehir ziyaretinde yaptigi ’savunma sanayi projelerini destekliyoruz’ açiklamasina atifta da bulunan Baltalik, “Her seyden önce muhalefetin toplumsal degerleri ve milli hareketleri görüyor olmasi gerekir. Memleket Partisi halktan uzak ve milli degerlerine yabancilasmis bir politikadan yana degil. Gerekçesi ne olursa olsun, Türk milleti daima öncü olacaktir. Milli degerler ve milli olan üretimlerde siyaset yapilmamasi gerekliligini düsünürken sessiz kalmis olmayi da yabancilasmis bulmaktayim” seklinde konustu.

Yerli otomobil TOGG evvelki gün düzenlenen törenle Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katildigi programla banttan indirilmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile