Memleket Partililer Kirsehir'de Ön Seçim Sandigina Gitti

Memleket Partililer Kirsehir'de Ön Seçim Sandigina Gitti

Memleket Partisi, Kirsehir Il Örgütü üyelerinin katilimiyla Cumhurbaskanligi seçimleri için ön seçime gitti.



Sabah saatlerinde partililerin katilimiyla gerçeklestirilen seçimlerde Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince’ye destek verildi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan 14 Mayis olarak açiklanan seçim takvimi ile birlikte partinin bütün üyeleri parti tüzügü 66. maddesi geregi Türkiye genelinde sandik basina gitti. Memleket Partisi Kirsehir Il Baskani Gülay Baltalik, seçim takvimi ile birlikte parti içerisindeki ön seçimi önemsediklerini söyledi.



Demokrasinin geregini yapmak için sandiga gittiklerini söyleyen Il Baskani Baltalik, "Siyasal olarak ve demokrasinin de geregini yapmak adina Kirsehir’de parti teskilatimizla birlikte ön seçime gittik. Üyelerimiz sabah erken saatlerden itibaren gelerek Muharrem Ince için oy kullandi. Parti teskilatinin düsüncesini önemsiyoruz. Üyelerimize partimize ve Türkiye’ye hayirli olsun" dedi.



Memleket Partisi teskilatlari Türkiye genelinde YSK’nin takvimine göre Muharrem Ince’nin Cumhurbaskani adayi olmasi için bulunduklari illerde yüksek seçim kuruluna giderek vatandaslarla birlikte oy kullanacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile