Memleket Partisi Genel Baskani Ince Açiklamasi 'Bu Iktidar Gitmeli, 6'Li Masa Da Gelmemeli'

Memleket Partisi Genel Baskani Ince Açiklamasi 'Bu Iktidar Gitmeli, 6'Li Masa Da Gelmemeli'

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, "Bu iktidar gitmeli, bu 6’li masa da gelmemeli. Ne sagdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan giden bir Memleket Partisi var. Ne Cumhur ne Millet, tek yol Memleket diyoruz" dedi.

Bir dizi ziyaret için Yozgat’a gelen Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrasi açiklamalarda bulunan Ince, vatandasi Memleket Partisi’ne destek vermeye davet etti.

"6’li masanin açiklamalarini tedirginlikle izliyorum"

6’li masanin kendilerini ürküttügünü söyleyen Ince, "Bu iktidar yorgun, Erdogan yorgun, gitmeli. Peki karsida da bir 6’li masa var. Onlar da gelmemeli. Neden onlar da gelmemeli? Daha iktidara gelmeden Ali Babacan Türklügü tartisiyor. Anayasadaki Türklügü kaldiracakmis, devrim yasalarini tartisiyor. Yani saçma sapan konulara giriyorlar ve ürkütüyorlar beni. Ben ürküyorum yani. Tamam bunlar gitsin diyorum ama 6’li masanin açiklamalarini da tedirginlikle izliyorum. Yani en son duruma bakin. Erdogan’in adayligina karsi çikmiyorlardi, ortada bir anayasa var. Anayasaya göre 2 kere seçilebilir birisi. Yok magdur olurmus da bilmem nedir de duruma göre degisebilir mi kisiye göre degisebilir mi? Anayasa ne diyorsa o. Ona bakacaksin. Yani bu 6’li masa da tam bir Erdogan taraftari. Buradan onlara bir tavsiyem olsun, madem Erdogan’i aday yapmak istiyorlar. Cumhurbaskani feshederse olamaz, 360 milletvekili de Cumhur Ittifaki’nda yok. O zaman milletvekili destegi versinler de tam bir destek olsun. Erdogan severliklerini böylece tamamlamis olsunlar" diye konustu.



"15 Mayis’a birakmazlar"

Yozgat’ta vatandaslari partilerine destek vermeye davet eden Ince, "Biz diyoruz ki bu iktidar gitmeli. Bu 6’li masa da gelmemeli. Ne sagdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan giden bir Memleket Partisi var. Ne Cumhur ne Millet, tek yol Memleket diyoruz. Memleketimizi karis karis dolasiyoruz. Bugün Yozgat’tayiz, buradan devam edecegiz ve milletimize derdimizi anlatmaya çalisiyoruz. Hazine yardimi yok, belediye parasi yok. Müteahhit parasi yok. Bir avuç gönüllünün kurdugu tertemiz piril piril bir parti var. Herkesi Memleket Partisi’ne destek vermeye davet ediyorum. 6’li masa seçimden önce adaylarini çikaracaklardir herhalde. 15 Mayis’a birakmazlar diye düsünüyorum" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile