Memleketindeki Ihtiyaç Sahiplerine 1 Milyon 300 Bin Liralik Ayni Ve Nakdi Yardimda Bulundu

Memleketindeki Ihtiyaç Sahiplerine 1 Milyon 300 Bin Liralik Ayni Ve Nakdi Yardimda Bulundu

Almanya’da yasayan Tuncelili is insani Ali Riza Dogan, memleketindeki ihtiyaç sahibi ögrenci ve ailelere 1 milyon 300 bin liralik ayni ve nakdi yardimda bulundu. Dogan, daha önceki yillarda da ihtiyaç sahiplerine çesitli yardimlarda bulunmustu.

Almanya’da yasayan 49 yasindaki is insani Ali Riza Dogan, memleketi Tunceli’de, ihtiyaç sahibi 220 üniversite ögrencisine 3’er bin liralik maddi destegin yani sira 330 aileye de gida yardiminda bulundu. Toplamda 1 milyon 300 bin liralik ayni ve nakdi yardim yapan Dogan, 20 yasina kadar Pülümür’e bagli Dagyolu köyünde yasadigini belrterek, “Köyden çiktiktan sonra bir süre Istanbul’da kaldim daha sonra da Almanya’ya gittim. 15 yildan bu yana Almanya’da yasiyorum. Çok sayida büyük organizasyona ev sahipligi yapan 3 dügün salonum var. Memleketimden ayrildiktan sonra baglarimi hiç koparmadim. Her yil ihtiyaç sahibi insanlarimiza elimden geldigince destek olmaya çalisiyorum” dedi.

Ihtiyaç sahibi aileleri belirlerken merkez ve ilçelerden bu aileleri taniyan insanlarla temasa geçtigini ifade eden Dogan, herkesi basta üniversite ögrencileri olmak üzere ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çagirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile