Memorial Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Memorial Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Memorial, Diyarbakır ve Dicle hastaneleri, uzman ve akademisyen kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Kardiyoloji, üroloji ve nöroloji bölümlerine katılan 3 yeni isim, tam zamanlı olarak hasta kabulüne başladı.

Alanında uzman isimler, ürolojik kanserlerde kapalı cerrahisi, MS hastalığının kontrol altına alınması ve kalp hastalıklarının girişimsel yollarla tedavisine yönelik, uluslararası alanda uygulanan yöntemlerle hizmet sunacak.

Memorial Diyarbakır Hastanesi Kardiyoloji Bölümü’ne katılan Uz. Dr. Gökmen Bellur, 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2001-2005 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Kardiyoloji Uzmanlık Eğitimi’ni tamamlayarak, özel bir hastanede kardiyoloji uzmanı olarak çalıştı.

Memorial Dicle Hastanesi Üroloji Bölümü’nde göreve başlayan Op. Dr. Mehmet Yariş, 1997 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2003-2009 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Üroloji Uzmanlık Eğitimi’ni tamamladı. Kamu ve özel hastanelerde üroloji uzmanı olarak görev yaptı.

Memorial Diyarbakır Hastanesi’ne katılan ikinci isim ise Nöroloji Uzmanı Dr. Öztekin Demir oldu. Uz. Dr. Demir, 1993 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 1998-2003 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Nöroloji Uzmanlık Eğitimi’ni tamamlayarak, kamu ve özel hastanelerde nöroloji uzmanı olarak görev yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile