Memur-Sen: Donanımlı Genç, Provokatif Çağrılara Cevap Vermez

Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, her bakımdan donanımlı ve yetişmiş gençliğin yönlendirmelere gelmeyeceği ve provokatif çağrılara cevap vermeyeceğini söyledi.

Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, her bakımdan donanımlı ve yetişmiş gençliğin yönlendirmelere gelmeyeceği ve provokatif çağrılara cevap vermeyeceğini söyledi. Gündoğdu, “Bu gençliğimiz, ülkesi ve milletinin bölünmez bütünlüğüne yönelik tehditlere karşı da sağına ve soluna bakmadan kendisini sorumlu hissederek, üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirecektir.” dedi.

    19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Günü sebebiyle yazılı bir açıklama yapan Ahmet Gündoğdu, toplumsal bilinci yüksek, istiklal ve istakbale yönelik hedefleri olan, ulusal birlik ve beraberliğe önem veren bir neslin, geleceği sağlam temeller üzerine inşaa edilecek bir devletin sigortası olacağını vurguladı. Gündoğdu, "Her bakımdan donanımlı ve yetişmiş gençlik yönlendirmelere gelmeyecektir ve provokatif çağrılara cevap vermeyecektir. Geleceğe yönelik projelere sahip bir gençliğin başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Bugünün büyüklerine düşen görev ise gelecekte ülke yönetimini teslim edecekleri gençlerin sorumluluk bilinciyle, hür ve özgür bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır." ifadelerini kullandı.

    Ahmet Gündoğdu, açıklamasında Ulusal Egemenlik Bayramı olarak kutlanan 23 Nisan’ı çocuklara hediye eden Gazi Mustafa Kemal’in, özgürlüğe giden yolda ilk adımın atıldığı 19 Mayıs’ı da gençlere bayram olarak hediye etmesinin önemine dikkat çekti. Memur-Sen Başkanı, “23 Nisan, TBMM’nin ilk açıldığı gündür. Milli iradeyi temsil eden bugün, çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmişken, özgürlüğe giden yolda ilk adımın atıldığı 19 Mayıs da gençlere bayram olarak hediye edilmiştir. Özgürlük ve bağımsızlık duygusunun küçük yaşlarda ve gençlik yıllarında edinilecek kazanımlar olduğu gerçeğinin haklılığı, her geçen gün bir kez daha ortaya çıkmaktadır.” dedi.

    Açıklamasının sonunda gençlerin bayramını kutlayan Gündoğdu, ekonomik ve siyasi alanda özgürlüklerini kazanmış; geleceğe umutla bakan lider ülke Türkiye’nin gelecekte aydınlık günlere kavuşacağına olan inancını da ifade etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile