Memur-Sen Van İl Divan Toplantısı Yapıldı

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Van İl Temsilcisi Süleyman Şakar, 28 Şubat post modern darbesinin kamusal alanı bütünüyle etkilediği o dönemlerde bile çalışma ve mücadelelerini bırakmadıklarını söyledi.

Bir otelde düzenlenen Memur-Sen Van İl Teşkilatı yıllık divan toplantısı, Eğitim Bir-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Ramazan Çakırcı, Memur-Sen İl Temsilcisi Süleyman Şakar, sendika birim başkanları ve üyelerin katılımıyla yapıldı. Burada bir konuşma yapan Şakar, adil olmayan şartlarda devlet gücüne rağmen ayakta durmayı başardıklarını belirterek, "Bugün baskı ve zulüm üzerine inşa edilen 28 Şubat düzeni önemli oranda zayıflamış, buna paralel olarak gücümüz ve mücadele azmimiz her geçen gün artmıştır. Demokrasinin güçlenmesiyle birlikte Memur-Sen Türkiye‘nin en büyük konfederasyonu ve sivil toplum örgütü olmanın haklı gururunu yaşamaktadır" dedi.

Süleyman Şakar, bu başarıyı hep beraber elde ettiklerini ifade ederek, "5-6 Mart 2011 tarihinde Ankara Kızılcahamam‘da yapılan Büyük Türkiye Buluşması‘nda en az 500 bin üyeyle yetkili konfederasyon olma sözünü verdik. Bu divan toplantısının sonunda bütün arkadaşlarımız üye sayısı 6 bin olan Memur-Sen‘i, inşallah 7 binlere çıkaracaklardır" diye konuştu.

Eğitimciler Birliği Sendikası Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Ramazan Çakırcı ise, 2010 yılında Memur-Sen Konfederasyonu‘nun 392 bin 171 üye ile Türkiye‘nin en büyüğü haline geldiğini söyledi.

Toplantı yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile