Memura Yüzde 120 SDS Zammi

Memura Yüzde 120 SDS Zammi

Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, belediyede çalisan memurlara yüzde 120’lik en tavan noktasindaki sosyal denge sözlesmesine (SDS) karar verdiklerini söyledi.

Tokat Belediyesi ile Belediye ve Il Özel Idaresi Çalisanlari Birligi Sendikasi (Bem-Bir-Sen) arasinda SDS imza töreni gerçeklestirildi.

Bem-Bir-Sen Genel Baskan Yardimcisi Nurettin Sever, yüzde 120’lik bir artisla sosyal denge sözlesmesini tavan ücretten onaylamis oldugunu söyledi.

Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in verecegi müjdeleri göz önünde bulundurarak degerlendirme yaptiklarini ifade ederek, “Hamdolsun yüzde 120’lik en tavan noktasindaki sosyal denge sözlesmesine karar verdik. Cumhurbaskanimizin önderliginde Türkiye’mizde bugün çok büyük çalismalar yapiliyor. 2023 yilinin hemen basindan itibaren milli ruhumuzun çok farkli bir noktaya gelecegini görüyoruz. Savunma sanayii basta olmak üzere Türkiye birçok noktada fersah fersah yol kat etti. Dünyadaki en büyük ekonomiye sahip ülkelerden oldugumuzu bizler degil, tüm dünya söylüyor. Ihracatta önemli bir rekora imza atildigini yine hep birlikte gördük” dedi.

Konusmalarin ardindan 2022-2023 yillarini kapsayan SDS imza töreni gerçeklestirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile