Menemen'de Ramazan Dayanismasi

Menemen'de Ramazan Dayanismasi

Menemen Belediyesi ve Türk Kizilay Menemen Sube Baskanligi arasinda, Ramazan ayi boyunca iftarlik yemek dagitim protokolü imzalandi. Protokol kapsaminda, Menemen’de ihtiyaç sahibi 7 bin haneye Ramazan ayi boyunca iftarlik yemek dagitimi gerçeklestirilecek.

Menemen Belediyesi, Türk Kizilay Menemen Subesi is birligi ile Ramazan ayi için kollari sivadi. Türk Kizilay Izmir Sube Baskani Kerem Fahri Baykalmis ve Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan arasinda yapilan protokol kapsaminda, kentte ihtiyaç sahibi 7 bin haneye Ramazan ayi boyunca iftarlik yemek dagitimi gerçeklestirilecek.

Protokol ile ilgili konusan Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, “11 ayin sultani Ramazan; hosgörü, yardimlasma, dayanisma ve paylasma duygularinin pekistigi bir aydir. Bu duygularla, Menemenimizde dayanisma ruhunu geçen yil oldugu gibi bu yil da en üst noktada yasatacagiz. Geçen yil belediyemiz, Türk Kizilay Izmir Sube Baskanligi ve ilçemizdeki hayirsever is insanlarimizin katkilariyla, Ramazan ayi boyunca ilçemizde yasayan ihtiyaç sahibi 3 bin 500 ailemize iftarlik yemek dagitimi gerçeklestirmisti. Bu yil Türk Kizilay Sube Baskani Sayin Kerem Fahri Baykalmis ile yaptigimiz protokol kapsaminda bu sayiyi 7 bine çikarttik. Ramazan Bayrami’na kadar da ihtiyaç sahibi hemserimize erzak yardimlarimizi sunacagiz. Rabbim yapilan tüm hayirlari kabul eylesin. Ramazan ayinin tüm insanlarimiza ve ülkemize hayirlara vesile olmasini diliyorum” dedi.

Türk Kizilay Izmir Sube Baskani Kerem Fahri Baykalmis da, “Her yil oldugu gibi bu Ramazan ayinda da hayirseverlerin yaptiklari yardimlari dogru bir sekilde ihtiyaç sahiplerine ulastiracagiz. Bu noktada her daim yanimizda olan Belediye Baskanimiz Aydin Pehlivan’a tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile