Menemen Ticaret Odası Başkanını Yaralayan Zanlı Teslim Oldu

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral'ı iki hafta önce silahla yaralayarak kayıplara karışan M

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral'ı iki hafta önce silahla yaralayarak kayıplara karışan M.B. isimli zanlı, polise teslim oldu. Başkan Güral'dan 3 ay önce aldığı 5 bin TL borcunu veremediği için sürekli kendisine baskı yaparak hakaret edince dayanamayarak ateş ettiğini söyleyen M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre olay, 9 Temmuz 2010 tarihinde Menemen Çukurbahçe Sokak'ta meydana geldi. Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral kendine ait tüpçü dükkanından çıkıp çarşıya giderken yolda Menemen Garajı'nda kahve işleten M.B. ile karşılaştı. Aralarında geçen konuşma sonrasında 3 el ateş eden M.B.'nin silahından çıkan kurşunlardan biri Yılmaz Güral'ın sol baldırına isabet etti. Menemen Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Yılmaz Güral, daha sonra taburcu olurken, olayı gerçekleştiren M.B.
kaçarak kayıplara karıştı. Olayın üzerinden geçen iki haftalık süreden sonra polisi arayarak avukatıyla birlikte Asarlık'taki kahvede beklediğini söyleyen M.B. gelen polis ekiplerine teslim oldu. Başkan Güral'dan 3 ay önce 5 bin TL borç para aldığını ve ödeyemediği için sürekli kendisine baskı yaptığını iddia eden M.B. verdiği ifadede "En son başkanla konuşmak için yanına gittim ama bana hakarete varan sözler söyledi. Ben de kendime hakim olamayarak korkutmak amacıyla ateş ettim. Amacım onu öldürmek
değildi" diye konuştu. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliye çıkışında yakınları tarafından yolcu edilen M.B., "O benim ağabeyim. Biz her zaman abi kardeşiz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile