Mengi'den Tebrik Ziyareti

Mengi'den Tebrik Ziyareti

AK Parti Ardahan Il Koordinatörü Volkan Mengi, Çildir Belediye Baskani Kemal Yakup Azizoglu ve Il Genel Meclis Üyesi Ahmet Rifat Vural’a hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Ardahan Il Baskani Ersin Yilmaz, Kadin Kollari Baskani Selda Kiliç, Il Gençlik Kollari baskani Emre karakoyun ile birlikte Çildir ziyaretini gerçeklestiren Koordinatör Mengi, Çildir Belediye Baskani Kemal Yakup Azizoglu ve Il Genel Meclis Üyesi Ahmet Rifat Vural’ i ziyaret ederek seçim dönemindeki öz verili çalismalarindan dolayi tebrik ederek elde edilen basari için tesekkür etti. Önümüzdeki 5 yillik süreçte ilçe halkina hizmet için gerekli özverinin gösterileceginden süphesi olmadigini beyan eden Mengi çalismalarda basarilar diledi.

Ziyaretten memnuniyetleri dile getiren Çildir Belediye Baskani Kemal Yakup Azizoglu ve Il Genel Meclis Üyesi Ahmet Rifat Vural, “Bizlere inanarak seçim süreci boyunca destegini esirgemeyen Milletvekilimiz Kaan Koç basta olmak üzere Il baskanimiz Sayin Ersin Yilmaz’a, tecrübelerini her firsatta bizimle paylasan sayin Koordinatörümüzün basari ile sonuçlandirdigimiz bu seçim sürecinde bizleri ziyaret ederek iyi dileklerini bildirmesi bizleri onurlandirmistir. Üzerimize yüklenen sorumlulugun bilinci ile Çildir halkina hizmet etmek için ekip arkadaslarimizla birlikte koordineli bir sekilde çalisacagiz. Sizlerin huzurun Sayin koordinatörümüz Volkan Mengi’ye bizlere inanarak destegini esirgemeyen herkese tesekkür ederiz” dediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile