Mentese Belediyesinden Göktepe'ye Sosyal Tesis

Mentese Belediyesinden Göktepe'ye Sosyal Tesis

Yapimi Mentese Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen 37’inci Çok Kullanisli Sosyal Alan Göktepe Mahallesinde törenle hizmete açildi.

Açilista konusan Göktepe Mahallesi Muhtari Israfil Kaçar, “Mahallemizin içinden geçen 2 kilometrelik ana yolun parke kaplamasi Büyüksehir Belediyemizce yapildi. Osman Baskanimiza mahalle halki adina tesekkür ediyorum. Mentese Belediye Baskanimiz Bahattin Gümüs’te bugün bu güzel tesisi bizlere kazandirdi. Açilisini bugün hep birlikte yaptigimiz Çok Kullanisli Sosyal Alan mahallemize hayirli olsun. Belediyelerimizin hizmetleri bunlarla sinirli degil. Daha görünmeyen birçok hizmeti bizlere ulastiran Osman Baskanimiza ve Bahattin baskanimiza halkim adina tesekkür ediyorum” dedi.

Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs Göktepe’nin Mentese’nin en güzel köylerinden oldugunu belirterek, “9 yildir Büyüksehir Belediyemizin destegi ile beraber hiç siyaset yapmadan mahallelerimize hizmet ulastirmaya çalistik ve basardik. Bu yollar bu kadar güzelse, geceleri suyunuz patladiginda ekipler gelip hemen bakimini yapiyorsa, saglik hizmetleri, cenaze hizmetleri aksamadan sizlere ulasiyorsa, eliniz sicaktan sudan soguk suya degmiyorsa bu hizmetler belediyeler sayesinde yapiliyor. Bugün de çok güzel bir açilisi hep birlikte yapiyoruz. Arazisini Büyüksehir Belediyemizden tahsis ettigimiz 37’nci sini sunuyoruz” dedi.

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün, “Bugün bu güzel tesisin açilisini hep birlikte yapiyoruz. Biz konusa konusa, anlasa anlasa imkânlarimiz ve ihtiyaçlar nispetinde her yere esit olarak hizmetlerimizi sizlere ulastirmaya çalisiyoruz. Her ne kadar merkezi yönetimden yeteri kadar destek alamasak ta sizler tüm bu hizmetleri fazlasiyla hak ediyorsunuz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile