Mentese Emirbeyazit Ilkokulu Ögrencileri Yenilenen Okullarina Kavustu

Mentese Emirbeyazit Ilkokulu Ögrencileri Yenilenen Okullarina Kavustu

Mugla Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan okullarda yürütülen güçlendirme, büyük onarim ve yenileme çalismalari ile okullar modern egitim ortamlarina dönüsüyor. Güçlendirme ve büyük onarim çalismalarina yaz aylarinda baslanan ve bastan sona yenilenen Emirbeyazit Ilkokulunda normal egitime geçildi. Ögrenciler yeni yil ile birlikte yenilenen okullarinda egitim ögretime baslamanin mutlulugunu yasadi.



Deprem analizi önceki yillarda yapilarak güçlendirmeye alinan Emirbeyazit Ilkokulu’nun güçlendirme ve büyük onarim çalismalari yaz aylarinda baslamis ve ögrenciler 2022/2023 egitim ögretim yilina, Mugla Sehit Altug Pek Anadolu Lisesinde ikili ögretimle baslamisti. Yapilan çalismalarin Aralik ayi sonunda tamamlanmasiyla birlikte Emirbeyazit Ilkokulunda normal egitime geçildi. Güçlendirme ve büyük onarim çalismalari ile okul bastan sona yenilendi, teknolojik alt yapisi desteklendi.

Yapilan büyük onarim çalismalarinda güçlendirme perdeleri ile deprem güvenligi artirilan okulun siniflari, atölyeleri, lavabolari, tüm islak zeminleri, elektrik tesisatlari, aydinlatmalari, kapilari, klimalari ve çatisi yenilendi. Alçi boya ve badana isleriyle okul yeni ve güzel bir görünüme kavustu. Ayrica yapilan mantolama isleri ile okulun isi ve nem yalitimi saglandi.

Okullarin ögrencilerimiz için daha güvenli ve modern egitim ortamlarina dönüstürmek adina baslatilan çalismalarin meyvesini birer birer verdigini ifade eden Il Müdürümüz Emre Çay "Emirbeyazit Ilkokulumuzun güçlendirme, büyük onarim, bakim ve yenileme çalismalarini tamamladik. Bakanligimiz öncülügünde, Valiligimiz himayelerinde yapilan büyük onarim çalismalari ile okulumuzun fiziki alanlarinin yaninda donatim alt yapisi da bastan sona yenilendi. Bu süre zarfinda bizlere gösterdikleri anlayis için velilerimize bir kez daha tesekkür ediyorum. Okulumuz ögrencilerimize, ögretmenlerimize ve Mugla’miza hayirli ugurlu olsun" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile