Mentese Sarniç Mahallesine Kesintisiz Su

Mentese Sarniç Mahallesine Kesintisiz Su

Mugla Büyüksehir Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelere yeni su kaynagi saglamak için çalismalarini sürdürüyor. Birçok bölgede yenileme ve ek su kaynagi saglama çalismalarina devam eden Su ve Kanalizasyon Idaresi (MUSKI) Genel Müdürlügü ekipleri, Mentese Sarniç Mahallesi’nde hayata geçirdigi proje ile bölgeye yeni bir su kaynagi sagladi.

Sarniç Mahallesi’ni besleyen kaynaklarda içme suyunu toplama çalismasi yaparak sisteme 2 yeni ek su kaynagi daha sagladi. Çalismalar öncesinde mahalleye günün belirli saatlerinde su verilirken ekiplerin çalismalari ardindan bölgeye 24 saat kesintisiz su saglandi. Ayrica MUSKI ekipleri tarafindan daha önce 2 terfiyle yapilan su temini de tek terfiye düsürülerek enerji tasarrufu da saglandi.

Muhtar Kaya, “Mahallemize 24 saat kesintisiz su saglandi”

Çalismalardan büyük memnuniyet duyduklarini ifade eden Sarniç Mahalle Muhtari Yilmaz Kaya, mahallenin su sorununun çözüldügünü belirterek Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün ve MUSKI çalisanlarina mahalle sakinleri adina tesekkür etti. Kaya, “Mahallemize daha önce kismi kesintiler yasaniyordu. MUSKI’ye bu sikintimiz ile ilgili basvuru yaptik ve hemen programa aldilar. Çalismalara kisa sürede baslayan ekipler, mahallemizi besleyen su kaynaklarinda iyilestirme çalismalari yapti ve ayni zamanda 2 adet de yeni kaynak bularak sisteme ilave etti. Çalismalarin ardindan mahallemize 24 saat su verilmeye baslandi” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile