Meram Belediyesi Öncülügünde Hayat Bulan Konmeram Sanayi Sitesi'nin Kuralari Çekildi

Meram Belediyesi Öncülügünde Hayat Bulan Konmeram Sanayi Sitesi'nin Kuralari Çekildi

Konya’nin merkez Meram ilçe Belediyesi öncülügünde hayata geçen Meram’in Büyük Sanayi Hamlesi Konmeram Sanayi Yapi Kooperatifi’nde kuralar çekildi. Noter huzurunda gerçeklestirilen kuralarin ilçeye, sehre ve hak sahiplerine hayirli olmasi temennisinde bulunan Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, hemsehrilerinden talep geldikçe sanayi, üretim, istihdam noktalarindaki bu tür girisimlerinin ve öncülüklerinin devam edecegini söyledi.

Meram Belediyesi öncülügünde hayata geçen Meram’in Büyük Sanayi Hamlesi Konmeram Sanayi Yapi Kooperatifi’nde kuralar çekildi. 79 üyeyi belirleyecek kuralar, noter huzurunda gerçeklestirildi.

Kura öncesi yaptigi açiklamada Meram Belediyesi öncülügünde hayata geçirilen ‘Konmeram Sanayi Yapi Kooperatifi’nde ön basvuru sürecinin 12 Temmuz Cuma günü tamamlandigini hatirlatan Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, gösterdikleri ilgi ve itimat için hemsehrilerine tesekkür etti.

Baskan Kavus: “Yeni sanayi sitesi ilçenin, üretim ve istihdamina önemli katki sunacak”

Önceki kooperatiflerde oldugu gibi bu kooperatifin de gördügü ilgiden bir hayli memnun kaldiklarini ifade eden Baskan Kavus, ilçenin her alanda yasadigi tarihi degisim ve dönüsümün ekonomi, üretim ve istihdamda da yasansin diye öncülük ettikleri Konmeram Sanayi Sitesi kuralarinin sehre, ilçeye ve hak sahiplerine hayirli olmasi temennisinde bulundu. Kura sartlarini yerine getirenler arasindan belirlenen 79 kisinin yatirimin bir parçasi olma sansi yakaladigini kaydeden Baskan Kavus, “Kurada ismi çikan hemsehrilerimin kârli bir yatirim sahibi olduklarina inaniyorum. Hayirli olsun. Rabbim kazasiz belasiz, saglik içinde tamamlanip sanayici ve esnaflarimizin yeni dükkanlarina yerlestiklerini de görmeyi nasip etsin” diye konustu.



Baskan Kavus: “Hemsehrilerimizden talep geldikçe, sorumluluk almaya ve öncü olmaya devam edecegiz”

Ilerleme, gelisim ve modern yasamin pek çok sac ayagi üzerine kurulu olduguna dikkat çeken Baskan Kavus, konusmasinda su görüslere yer verdi; “Gelisimin en önemli göstergelerinden biri de sanayi atilimidir. Istihdam artisinin ve ekonomik canlanmanin lokomotifi olan sanayi, toplumun genel refah seviyesini artirir ve sosyal kalkinmayi destekler. Ekonomik olarak, sosyal ve çevresel açilardan ilçemizi öne çikaracak olan Konmeram Sanayi Sitesi, Meram’in kalkinmasinin ve büyümesinin en önemli kilometre taslarindan biri olacak insallah. Biz bugüne kadar Meram’in lehine ne varsa, ya direkt içinde olduk, ya da destekledik. Bu anlayisimizin her alanda oldugu gibi sanayi alaninda da devam edecegini tüm hemsehrilerimin bilmesini isterim. Meram’in ekonomik gelisimi adina bu noktada hemsehrilerimizden talep gelmeye devam ettigi sürece, biz de bu tür girisimlere öncülük etmeye, ilçemize yeni sanayi alanlari kazandirmaya devam edecegiz. Bu düsüncelerle kuralarin, hak sahiplerine, ilçemize ve sehrimize hayirli olmasini temenni ediyorum.”

Konmeram Sanayi Yapi Kooperatifi kura çekimi sonuçlarina www.konmeram.com.tr adresi üzerinden ulasilabilecek. Konmeram Sanayi Sitesi, Meram Belediyesi öncülügünde kurulan Konmeram Sanayi Sitesi Isyeri Yapi Kooperatifi, Çomakli Mahallesi’nde yükselecek. Karaman Caddesi’ne 500 metre mesafede Edebiyat Caddesi üzerinde insa edilecek Konmeram Sanayi Sitesi, toplamda 90 bin metrekare arsa alanina sahip ve 7 blokta 85 imalathane ve 7 adet ticari alan olacak sekilde insa edilecek. Imalathaneler, 32 adet 332 metrekare, 47 adet 612 metrekare brüt alana sahip olacak. 2 adet parsel üzerinde insa edilecek olan Konmeram Sanayi Sitesi, tir giris, çikis ve site içi ulasimin rahatlikla yapilabilmesi için 15 metre ve 20 metrelik baglanti yollari olacak sekilde tasarlandi. Ön ve arka bahçelerin alan kullanimlari imalathanelerin parsel içerisindeki konumuna göre degiskenlik gösteriyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile