Meram'da 2. Yarı Olimpik Havuzun Temeli Atıldı

Meram Belediyesi tarafından Gülbahçe Mahallesi'nde yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı.

Gülbahçe Mahallesi tesis alanında yapılan törende konuşan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, kısa bir süre önce Çaybaşı Mahallesi'nde temelini attıkları yarı olimpik havuzdan sonra 2'incisini de Gülbahçe Mahallesi'ne kazandıracaklarını söyledi.

Kalaycı, bay ve bayan yarı olimpik yüzme havuzları, fitness salonu, sauna, buhar odası ve Türk hamamından oluşacak havuzun 8 ayda tamamlanacağını ve yaklaşık 7 milyon liraya mal olacağını belirtti.

Havuz projesinin, Gülbahçe Mahallesi'ne yaklaşık 75 bin metrekarelik alanda yapacakları yatırımların sadece ilk ayağını oluşturduğunu ifade eden Kalaycı, şunları kaydetti:

''Bu olimpik havuzun dışında, Konya'nın manevi mimarlarından Tahir Büyükkörükçü Hocaefendi'nin ismini taşıyan 34 derslikli imam hatip lisesi ve spor tesisinin de temelini yakın bir zamanda atacağız. Kır düğün salonu projesi, bölge yazma eserler kütüphanesi ve diğer donatılarla birlikte bu bölgeye yapacağımız yatırımların değeri 50 milyon lirayı bulacak. Bir yıl sonra bu değişimi birlikte göreceğiz inşallah.''

Törene Kalaycı'nın yanı sıra AK Parti Konya milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Hüseyin Üzülmez, Karatay ve Selçuklu Belediye başkan vekilleri, Moritanya'nın Ekcevcet Belediye Başkanı Sidi Velid Elman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından dualar eşliğinde havuzun temeli atıldı.

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile