Merdivenden Düstügü Iddia Edilen Kisinin Darp Sonucu Öldügü Belirlendi

Gözaltina alinan 4 süpheliden 2'si tutuklandi.

Çorum'un Osmancik ilçesinde, restoranda merdivenden düstügü iddiasiyla kaldirildigi hastanede hayatini kaybeden kisinin darbedildigi ortaya çikti.

Alinan bilgiye göre, Recep Basak (44), 25 Eylül'de Uzunkavak mevkisindeki bir restoranda merdivenden düstügü ihbariyla çagrilan ambulansla Osmancik Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapilan Basak, saglik durumunun kritik olmasi nedeniyle ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne sevk edildi.

Basak, buradaki müdahaleye ragmen dün yasamini yitirdi.

Osmancik Emniyet Müdürlügü ekipleri, olayla ilgili restoranin isletmeci ve çalisanlarinin ifadesine basvurdu.

Taniklarin tavirlarindan süphelenen polis ekipleri, Osmancik Cumhuriyet Bassavciliginin talimatiyla restoranda olay yeri incelemesi yapti.

Cumhuriyet savcisinin da katildigi incelemede elde edilen bulgular ile tanik ifadelerinin çelismesi üzerine restoranin sahibi E.T, isletmecisi M.A, restoranda çalisan E.Ç. ve olay sirasinda restoranda bulundugu tespit edilen müsteri I.U. gözaltina alindi.

Zanlilar, emniyetteki ifadelerinde, Basak'in alkol aldiktan sonra restoranin yaklasik 3 metre yüksekligindeki merdivenlerinden düsüp yaralandigini ve hastaneye kaldirdiklarini söyledi.

Restoranin saklandigi iddia edilen güvenlik kamerasi kayit cihazi da polis tarafindan bulunarak savciliga teslim edildi. Kayitlarda yapilan incelemede, Basak'in darbedildikten sonra merdivenlerden düstügü tespit edildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilardan Basak'i darbettigi belirlenen E.Ç. ve I.U. çikarildiklari hakimlikçe tutuklandi, E.T. ve M.A. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Zanlilarin, adliyedeki ifadelerinde Basak'i darbettiklerini kabul ettikleri ögrenildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile