Merkez Valiliğine Atanan Fatih Şahin, Dalaman İlçesini Ziyaret Etti

Son Valiler Kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Fatih Şahin, Dalaman ilçesinde vatandaşlara, özel sektör temsilcilerine ve ilçede görev yapan bürokratlara veda etti.

Vali Şahin, Dalaman'da bir otelde düzenlenen veda toplantısında Muğla'da önemli çalışmalar yaptıklarını ve güzel günler geçirdiklerini söyledi.

Şahin, son kararnameyle merkez valiliğine atandığını hatırlatarak, "Görevde bulunduğum sürede her şeyin en iyisini yapmak için gayret gösterdim. Muğla doğasıyla tarihiyle turizmiyle Türkiye'nin en güzel ilerinden biri. Görev sürem boyunca bana ve Muğla Valiliği'ne desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bu bölge muhteşem bir coğrafyaya sahip. Bu bölgenin önümüzdeki dönemlerde hak ettiği yere geleceğine inanıyorum" dedi.

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek ise Vali Şahin ile daha önce de birlikte çalıştığını anımsatarak, kararnameden duyduğu üzüntüyü ifade etti ve yeni yaşamında Şahin'e başarı diledi.

Toplantıda söz alan ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç, Vali Fatih Şahin'i Muğla turizmine katkıları dolayısıyla daima hatırlayacaklarını kaydetti.

Güvenç, Vali Şahin'in devlet bilgisi ve görgüsü ile çevresindekilere örnek olduğunu vurguladı.

Güvenç, "Sayın Valimiz Fatih Şahin ve ailesine mutlu günler yaşamaları dileğinde bulunuyorum. Kendilerini önümüzdeki günlerde daha iyi görevlerde göreceğimize inanıyorum. Valimizi tanımak ve birlikte mesai yapmak bizim için bir şanstı" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Fatih Şahin, toplantıya katılanlarla tek tek vedalaştı.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayıncı: Güç Gönel
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile