Merkezefendi Belediyesi'nden '5 Yillik Stratejik Plan Için Vatandas Anketi'

Merkezefendi Belediyesi'nden '5 Yillik Stratejik Plan Için Vatandas Anketi'

Merkezefendi Belediyesi tarafindan performans esasli bütçeleme sisteminin temel unsurlarindan birisini olusturan ‘Stratejik plan çalismalari kapsaminda vatandaslara yönelik anket gerçeklestiriliyor.



Sosyal belediyecilik anlayisi, yatirimlar ve hizmetlerle dolu 5 yili geride birakan, Merkezefendi Belediyesi çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi, 2024-2029 dönemini kapsayan 5 yillik ‘Stratejik Plan’in hazirlanmasi ve ön çalismasinin yapilmasi için hazirliklarini sürdürürken, bu çalismalari yaparken de yenilikçi, adil, katilimci, ortak akilla istisareyi önemseyen, ekip ruhuyla etkin ve verimli yönetim anlayisini dikkate aliyor.

Yerel yönetim hizmetleri kapsaminda gerçeklestirdigi birçok uygulama, proje ve yatirimlara örnek gösterilen Merkezefendi Belediyesi, performans esasli bütçeleme sisteminin temel unsurlarindan birisini olusturan ‘Stratejik Plan’ çalismalari kapsaminda vatandaslara yönelik anket yapiyor. 2024-2029 Stratejik Plan çalismalari çerçevesinde vatandaslarin belediyeye iliskin görüs ve önerilerinin alinmasi amaciyla anket gerçeklestiriliyor.

Belediyenin gelecegi birlikte sekillendirilecek

Ankete katilmak isteyen vatandaslar Merkezefendi Belediyesinin internet sitesi üzerinden ankete ulasabiliyor. Ankette, belediye birimlerinin hizmetlerini vatandaslarin degerlendirmesi için seçenekler yer alirken, Merkezefendi Belediyesi’nin gelecegini birlikte sekillendirme bilinciyle çalismalara ortak olunmasi hedefleniyor.

“Merkezefendimizi birlikte yönetiyor, fikirlerinizle gelisiyoruz”

Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Merkezefendimizi birlikte yönetiyor, fikirlerinizle gelisiyoruz. 2024-2029 dönemini kapsayacak ‘Stratejik Plani’mizda, siz degerli hemsehrilerimizin görüslerine de yer vermek için bir anket olusturduk. Sizlerden gelecek geri bildirimler, ilçemizin geleceginde, gelismesinde ve büyümesinde büyük bir role sahip olacak. Sadece birkaç dakikanizi ayirarak katilacaginiz anketimize vereceginiz cevaplari merakla bekliyoruz. Ankete katilmak için Merkezefendi Belediyesinin internet sitesi üzerinden ‘Vatandas anket’ sayfamizi ziyaret edebilirsiniz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile