Merkezefendi'de 19 Mayis'a Özel Resim Ve Öykü Yarismasi Düzenlenecek

Merkezefendi'de 19 Mayis'a Özel Resim Ve Öykü Yarismasi Düzenlenecek

Merkezefendi Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armagan ettigi 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’na özel resim ve öykü yarismasi düzenleyecek.



Türkiye’nin kurtulus mücadelesinin simgesi olan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’na yaklasirken Merkezefendi Belediyesi tarafindan bayrama özel resim ve öykü yarismasi gerçeklestirilecek. 14 ile 18 yas arasindaki Merkezefendi’de ikamet eden gençlerin katilacagi ‘Mesale Atatürk Gençlerinin Elinde’ isimli resim ve öykü yarismasina basvurular basladi.

Basvurular www.merkezefendi.bel.tr adresi üzerinden 16 Mayis Persembe gününe kadar yapilacak.

Her iki bransta en basarili üç katilimciya bisiklet ödülü, tüm yarismacilara da sürpriz hediyeler verilecek.

“Bu özel günün önemini vurgulayacagiz”

Türk milletinin bagimsizlik mücadelesinin baslangicini ve Atatürk’ün gençlere armagan ettigi özel günün önemini pekistirmek ve vurgulamak amaciyla her yil etkinlikler düzenlediklerini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Bayramlarimizi büyük bir cosku ve gururla kutlamaya devam ediyoruz. Büyük bir heyecanla kutlayacagimiz 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramimiza özel düzenledigimiz yarismamizda katilimcilar özgün eserlerini sergileyecekler. Simdiden yarismacilarimiza basarilar diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile