Merkezefendi'de 8. Sinif Ögrencileri Için Motivasyon Semineri Gerçeklestirildi

Merkezefendi'de 8. Sinif Ögrencileri Için Motivasyon Semineri Gerçeklestirildi

Merkezefendi Belediyesi, yaklasan LGS sinavi öncesinde 8. sinif ögrencilerine yönelik ‘IMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri’ düzenlendi. Seminere çok sayida ögrenci ve aileleri katilim sagladi.

Egitime verdigi desteklerle adindan sikça söz ettiren Merkezefendi Belediyesi çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Yaklasan LGS sinavi öncesinde Merkezefendi Belediyesi tarafindan Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi’nde ‘IMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri’ gerçeklestirildi.

8. sinif ögrencilerinin ve ailelerinin yer aldigi seminere konusmaci olarak Matematik Ögretmeni Ibrahim Tas katildi.

Sinav motivasyonu saglamak ve ögrencilerin sinav kaygisini yenmesi amaciyla düzenlenen seminere ögrenci ve aileleri yogun ilgi gösterdi. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Ögrencilerimizin ilgiyle takip edecegi seminerde; öneriler, sinav öncesinde ve sinavda yapilmasi gerekenler, stres yönetimi ve motivasyonu konusunda bilgiler verildi.

Bu önemli bilgiler ögrencilerimiz için çok kiymetli. Onlarin yaninda olarak kaygilarina ve streslerine çözüm olmaya çalisiyoruz. Sinava girecek olan tüm ögrencilerimize simdiden basarilar diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile