Merkezefendi'de Bayram Duman Konseriyle Kutlandi

Merkezefendi'de Bayram Duman Konseriyle Kutlandi

Merkezefendi’de 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami çok sayida gencin katildigi Duman konseriyle kutlandi.



Merkezefendi Belediyesi’nin milli bayramlari coskuyla kutlama gelenegi 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nda da devam etti. Merkezefendi Kültür Merkezi’ne erken saatlerden itibaren akin eden her yastan on binlerce genç, Duman grubunun sarkilariyla çok büyük cosku yasadi. Konser öncesinde sahneden gençlere seslenen Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor ve Bayrami’ni kutlarken, 103 yil önce baslayan mücadelenin bugünün gençligi tarafindan sahiplenilmesinden duydugu heyecan ve mutlulugu ifade etti.

Baskan Dogan konusmasinin ardindan Duman grubuna çiçek takdim etti.

“Gençlerin çok büyük destegine yanimizda hissettik”

Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan konser öncesi yaptigi konusmada, bugünkü özgürlük ve bagimsizligimizi, Atatürk’ün önderliginde 19 Mayis 1919’da baslayan düsmana karsi direnisin eseri oldugunu ifade etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere Kurtulus Savasi’nin tüm kahramanlarini, sehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anan Seniz Dogan, “19 Mayis dünyada gençlige armagan edilmis tek bayramdir. Inaniyoruz ki en umutsuz günde dahi gençlerimiz Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyete her zaman sahip çikacaktir. Buradan baktigimda çok güzel bir gençlik görüyorum. Biz 3 yil önce bu yola çiktigimizda gençlerin çok büyük destegine yanimizda hissettik. Bugün görüyorum ki daha da büyümüsüz, daha da güçlenmisiz. Biz de bu süre zarfi içinde gençlerimiz için pek çok proje gerçeklestirdik. Bundan sonra da sizlerden aldigimiz destek ve güçle, sizin için çalismaya devam edecegiz. Iyi ki varsiniz” dedi.



Baskan Dogan’in konusmasinin ardindan en sevilen sarkilarini iki saat boyunca Denizlili gençler için söyleyen Duman grubu, azalmayan ritmi ve performansiyla takdir topladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile